نییییلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 257 عنوان دونه های قرمز 55 بازدید | 5 پست سلام.خانمهای عزیز.دیروز واکسن یکسالگی دخترم رو زدم.امروز تنش دونه های قرمز ریز زد.بردمش دکتر گفت ویروسه.ولی ربطی به واکسنش نداره.سرخجه وسرخک هم نیستشربت سیتیرزین داد.دختر تب نداره.وبی حالم هم نیست.فقط بدنش دونه زد.کسی تجربه ای داره.این ویروس چیه؟ پسرم ودخترم وهمسرم،عشق ونفس من هستند😍 1398/04/28 | 15:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
felash عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 2495 مال واکسن دخترمن یکسالگی همینجور شد به نظرم سرخچه خفیفه ولی دکترها زیر بار نمیرن
نییییلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 257 مال واکسن دخترمن یکسالگی همینجور شد به نظرم سرخچه خفیفه ولی دکترها زیر بار نمیرن منم همین رو گفتم.بهش گفتم شاید سرخجه هست.ولی گفت نه.این یه ویروس دیگه اس.کوچولوی شما چند روزه خوب شد؟تب هم داشت؟دکتر چه دارویی بهش داد؟ببخشید خیلی سوال کردم پسرم ودخترم وهمسرم،عشق ونفس من هستند😍
felash عضویت: 1397/02/29 تعداد پست: 2495 منم همین رو گفتم.بهش گفتم شاید سرخجه هست.ولی گفت نه.این یه ویروس دیگه اس.کوچولوی شما چند روزه خوب شد ... دقیق یادم نیست شش ماه پیش زده ولی دکتر گفت ویروسه باید دوره اش بگذره داروی خاصی نداد ده روز بعد واکسن خوب شد تقریبا
بارون۲۳۴ عضویت: 1398/02/08 تعداد پست: 447 دقیقا مث پسر من , دکتر پسرمم گفت ویروسیه شربت ستریزین داد با پماد کالامین
نییییلا مدیر استارتر عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 257 دقیق یادم نیست شش ماه پیش زده ولی دکتر گفت ویروسه باید دوره اش بگذره داروی خاصی نداد ده روز بعد واکس ... ممنونم پسرم ودخترم وهمسرم،عشق ونفس من هستند😍