2777
2789
عنوان

همه فقط خنده ی بچه رو میخوان

108 بازدید | 14 پست

همه دور و بریا فقط خنده و شیرینی بچه رو میخوان تا مریض میشه همه غیبشون میزنه.  

بجای اینکه یه روزی ک توی جمع خانواده ها هستیم بگن بچه رو بده تو برو استراحت کن بر عکس باید بچه رو ساکت هم نگه دارم ک بقیه استراحت کنن... اونم بچه یکساله ک نگهداریش سخته

دقیقا کاملا باهات موافقم یکم ک گریع میکنن میگن اه ساکتش کن یا چ بدونم پاشو برو خونت

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔

مادر بچه حادر بچه

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ندارم ولی حستو میفهمم. مردم همه از خود راضی شدن فقط راحتی خودشونو میخوان

هیچ وقت زنهارادست کم نگیرید، تنهاموجوداتی هستند که بچه راتبدیل به مرد و مرد راتبدیل به بچه میکنند!! بله اینجوریاااس  
یزدی هستی 

نه کرمانی

برای مامان شدنم یه صلوات مهمونم میکنی😍احترام گذاشتن به عقاید همدیگه نشونه شخصیت و شعور شماست نی نی یار عزیز قرار نیست تمام حرفام به مزاجت خوش بیاد اینقدر منو نترکون😁

هیچ وقت انتظار نداشته باش کسی بگیرش استراحت کنی مردم خودخواه هستن 

الان مامان بابام دو تا بچه اوردن تو این سن دادنش من ۲۰ ساله شب و روز از سرو کولم میره بالا اذیت میکنه 

چیزی هم میگم فوش زمین و آسمون رو میخورم