2821
2789

اون دوران گذشت ک پسرداشتن ومیکوبیدن توسردیگران الان هرکی دختر یاپسر داره واس خودش تکبر داره چون  خیلیا هستن دیر بچه دارمیشن ادم باید خداروشکر کنه ک زود خدا بهش بچه داده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اولا تعین جنسیت بامرد دوما خاک برسر اونی ک زنشو بخاطر نعمت خدا بیرون میکنه

خاک بر سر بیشتر مردا چون من خیلی دیدم اکثر مردا پسر دوست  هستن اگه چه تو ظاهر دور دخترشون میگردن 😒

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
اولا تعین جنسیت بامرد دوما خاک برسر اونی ک زنشو بخاطر نعمت خدا بیرون میکنه

من معتقدم تعیین جنسیت با زنه

چون مرد از هردوجنسیت رو داره اما محیط رحم زن مشخص می‌کنه کدوم جنسیت بمونه

و به شدت با جمله دوخت موافقم واقعا خاک برسرش

وقتی برای اون چیزی که میخای نمی جنگی    برای اون چیزی هم که از دست دادی گریه نکن.وقتی در سکوت زندگیتو میسازی،نمیدونن به چی حمله کنند.هر چقدر هم به خودت برسی،باز به من نمیرسی
من معتقدم تعیین جنسیت با زنه چون مرد از هردوجنسیت رو داره اما محیط رحم زن مشخص می‌کنه کدوم جنسیت بم ...

این حرف من نیست حرف دکتراست چون مردا هردو جنسو دارن اون باید بره سمت تک قطبی زن.

خو جفتشم برا ادم جذابه

بله واقعا هر کدوم رو آدم یه جور دوست داره ولی تو صلاح خدا که نمیشه دست برد خیلی ها با زور میگن باید بشه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
والا همسر من دختر دوست داره خیلی.

عزیزم من که همه رو نگفتم که گلم بعضی ها اینجوری هستن 😚😚

الهی نینیت پسره؟

پسرم سه سالشه الانم پنچ ماهه حاملم دختره بیا وببین شوهرم از الان چ قربون صدقش میره ب این قربون صدقه رفتناش حسودیم میشه😂😂😂😂

💫دائمایِکسانٰ نَباشَدْحال دورانٰ غَمْ مَخور💫