2777
2789
عنوان

اساس کشی

152 بازدید | 12 پست

بچها الان یسال ک این خونه ایم.خونشو لازم دارن باید پاشیم.ی خونه با متناسب شرایط ما پیدا شده،گقته دوسال تضمین میدم بمونین،سال سوم شاید خونرو فروختم شایدم فروش نرفت ،

بنظرتون چکارکنم؟خونه خیلی سخت پیدا میشه هم گرونه.گیجم نمیدونم چکارکنم

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤

وای خدا کمکتون کنه خونه دارشین

من تازخ ازدواج کردم امسال دومین سالمه میشینم تاحالااساس کشی نکردم

اگه اساس کشی کنم که تخت خابم نابود میشه پیچاش میپوکونه تختو

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم همینو برو 

خدابزرگه ایشالا توواین دوسال میخرید خونه 

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
وای خدا کمکتون کنه خونه دارشین من تازخ ازدواج کردم امسال دومین سالمه میشینم تاحالااساس کشی نکردم ا ...

من سه ساله عروسی کردم سه بار اسباب کشی کردم 😄😄

البته دوبارش خونه واسه خودمون بوده😄😄😄😄

تایپیک میذارن واس کمک گرفتن و مشورت کردن ازهم ن ایراد گرفتن. بعدم من س سه نقطه نداره تو تایپکم.بای ...

ایراد گرفتن نیست اصلاح کردنه.

درضمن فقط شما نبودی که نوشتی اساس.

ناراحت شدن نداره، اینکه داریم کم کم کلمات فارسیرو تغییر میدیم به حالات اشتباه بیشتر ناراحت کنندس

زندگی ای که در آن امید و دوستی و عشق و گل و شعر و موسیقی هست نمی‌تواند پوچ باشد😌♥️🌿 /من یک عاشق کتابِ چند زبانه ی حیوان دوستِ گیاهخوارِ عاشق هستم و البته خوشبخت
من سه ساله عروسی کردم سه بار اسباب کشی کردم 😄😄 البته دوبارش خونه واسه خودمون بوده😄😄😄😄

منم سه سالونیم عروسی کردم.الان میشه۴بار اساس کشی

❤. نی نی تودلم پوچ بود😢😢❤
من سه ساله عروسی کردم سه بار اسباب کشی کردم 😄😄 البته دوبارش خونه واسه خودمون بوده😄😄😄😄

خو مال خودتونو چرا دراومدین؟

تختت سالمه؟؟؟

وسایلات چی؟

من ازالان رنگ میز ناهار خوریم کمی پریده 😓

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
خو مال خودتونو چرا دراومدین؟ تختت سالمه؟؟؟ وسایلات چی؟ من ازالان رنگ میز ناهار خوریم کمی پریده 😓

نه عزیزم یخچالم آسیب دید اصن یه دفه درش کلا از جا درومد

تختم یکی سمتش پیچش خراب شد

اجاق گازم رنگش پرید

حالا بماند که خیلی چیزا هم گم شد😄😄😄😄😄

از خونه بگم که وقتی ازدواج کردیم رفیتیم یه خونه که مال خودمون بود

چند ماه بعدش رفتیم یه شهر دیگه

چند سال بعدش دوباره برگشتیم شهر خودمون یه خونه دیگه که واسه خودمونه

نه عزیزم یخچالم آسیب دید اصن یه دفه درش کلا از جا درومد تختم یکی سمتش پیچش خراب شد اجاق گازم رنگش ...

اها بخاطر کار

مهم خونس دارین