2777
2789

من عربی و ساده ایرانی

بیشتر عربی

از ۱۸ سالگی چادری شدم

داستانی هم داره چادری شدنم برای خودم مثل یه معجزه بود چون قبلش دوست نداشتم با اینکه حجاب کامل داشتم

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@مانلی811     @یازهرا۷۷     @ریوار     @پارمیس12   &nbs ...

سلام خواهری معصومه جونم خوبین خونواده محترم خوب هستن دلم واسه تون تنگ شده بود عزیزم

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

به به سلام عزیز دل ...ممنون از تاپیک خوب و سازنده ی شما...انشالله که تلنگر باشه 

من ازاول ابتدایی چادری بودم 

چادرساده کش دار

ولی ازبعد بچه هام چون نگه داریشون سخت بود عربی سرکردم والبته کش گذاشتم که راحت باشم جلوشم باسه تا دکمه پوشوندم 

خیلی راضیم سبک وخوبه

عربی٬ساده٬حسنا رو پوشیدم٬از۱۸سالگی چادری شدم...الان۲۱سالمه.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»

سلاااام😊

من از ۱۰ سالگی چادر سر میکنم با عشق و اصرااااار و انتخابِ خودم😍

مدل چادرهام جده عربی و ساده هست اغلب....

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊
ی سوال دارم من چادری نیستم ولی خب سوالم اینه شماها چادر سر میکنید چرا مانتو میپوشین دیگه خب بلوز شل ...

من اینجوریم بلوز شلوار ولی نه دیگه تاپ شلوارک ی باد بزنه حیثیتم ب باد بره😂😂😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

به اجبار از کلاس اول راهنمایی میپوشیدم! ساده! دوسال اخیر هم دانشجویی و جدیدا لبنانی

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

من از ۱۵ سالگی چادری شدم

مدل چادرام عربی اصیل بیشتر سر میکنم 

قجری هم سر میکنم واسه زمانایی که با پسرم میریم پیاده روی

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏