2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با چادر دامن می پوشم البته اکثر مواقع شده یه ساپورت نازک هم باشه زیرش می پوشم (چون مواقعی مثل بال ...

من چادری نیستم، اما منم گاهی مانتو و دامن میپوشم. به نظرم دامن، یه لباس زنونه ست ، هرچند واسه خیلیها، سخته که قبول کنند هر آدمی حق داره لباسش رو خودش انتخاب کنه.

من قبول دارم که الان تو کشور اسلامی ما، باید لباسها پوشیده باشه، خوب چه اشکالی داره که ما بتونیم لباسهای پوشیده، اما متنوعتری،مثل دامن و پیراهن های رنگی و  بلند بپوشیم. 

مدرسه که نیست، که همه مجبور باشند مانتو و شلوار یک رنگ و یک اندازه بپوشند.

چون ذات خانمها اینجوریه که دوست دارند لباسهای رنگی و متنوع بپوشند.

پس چه اشکالی داره که لباسهای برای اقناع سلیقه همه خانمها، تازه با رعایت قوانین اسلامی، بلند و پوشیده، اما متنوع و رنگی و مدل دار،مثل پیراهن و دامن،  طراحی بشه؟.

اتفاقا به نظرم الان، پوشیدن لباسهای رنگی، دیگه باعث جلب توجه هم نمیشه. چون سالهاست که خاننها، راحت تر لباس میپوشند و دیگه پوشیدن  لباسهای  رنگی، مثل قدیمها تابو نیست. 

من چادری نیستم، اما منم گاهی مانتو و دامن میپوشم. به نظرم دامن، یه لباس زنونه ست ، هرچند واسه خیلیها ...

دقیقا ، من هر چی دوست داشته باشم زیر چادر می پوشم از کت شلوار و مانتو کتی و شومیز گرفته تا دامن و مانتو تا روی پا و....

چادر من آستین دار هست 

از 17 سالگی به انتخاب خودم 

چون حتی مامانمم مانتوییه😊

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

سلام معصومه جان

من بحرینی و لبنانی و حسنا و ساده دارم به فراخور حال می پوشم 

از ده سالگی همیشه می پوشم تا الان که 23 سالمه

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

چادرهای من،عربی،جده صدفی،ساده،حسنا،جلابیب هست.

از هفت سالگی چادر سر میکنم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....