2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام تایپکتون واقعا عالیه

منم از ۱۶ سالگی سر میکنم 

۱۰_۱۱ سالی میشه دارم و راضیم 

اول چادر ساده سر میکردم بعد بارداری تبدیل شد به چادر دانشجویی یعنی ۵_۶ ساله 

الان می‌خوام چادر بخرم میخوام تنوع بدم اما نمیدونم چی خوبه 

قدم کوتاه ۱۵۰ هستم و به کوچولو تپلم( چاق نه ها یکم تو پر) 

بنظرتون چه چادری برام مناسبه؟! 

درمورد جنس هم راهنماییم کنین ممنون 

من از ۲۷ سالگی یعنی زمان اشنایی با همسرم

اجبارم نکرد ولی میدونستم دوست داره بعدم که کلا عاشق چادر شدم اول دانشجویی کن کن سرم میکردم الانم بحرینی کن کن

میشه برای سلامتی شوهرم ی صلوات بفرستید💔 تومور مغزی داره دو تا بچه کوچیک دارم

سلام دوستان میشه لطفا من رو در خرید چادر راهنمایی کنید 

من همیشه ازاین مدل چادری که عکسشو میزارم  داشتم .ایندفه میخوام یه چادر شیک تر بگیرم نمیدونم کدومش خوبه از اسم و جنسشون هم سر در نمیارم

یه چادری میخوام سبک باشه .

توش راحت باشم ودر عین حال خیلی شیک هم باشه .

زیاد اهل اتو کردن چادر هم نیستم دیر به دیر اتو میکنم.

واینکه به نظرتون منی که همیشه چادرم کش داشته میتونم الان یه چادر بدون کش انتخاب کنم .آخه با کش نمیشه هر مدل روسری سر کرد

البته یه بار خواستم تنوع بدم یه مدلی گرفتم خیلی زیاد توش پارچه استفاده شده بود نتونستم سرم کنم سخت بود برام جمع کردنش آستینش هم گشاد و شلخته بود من دوس دارم آستینش بچسبه به دور مچم تا وقتی دستمو میارم جلو بالا نره .چون معمولا از ساق استفاده نمیکنم

اینم باید در خرید چادر در نظر بگیرم که چون دیسک گردن دارم معمولا چادر باعث درد گردنم میشه 

حالا به نظرتون چادری با معیار های من پیدا میشه؟؟😅

@معصومه271 جان لطفا منو راهنمایی کنید🌸 . دوستانی که از چادر سر درمیارن رو نمیشناسم تگشون کنم 

عزیزم کجایی پس

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼
سلام دوست گلم 

سلام عزیزم .خوبی؟ دیدم نیستی باز . نگرانت شدم.. از اعتصامی خیر نداری؟ اونم خیلی وقته نیست

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼