2777
2789
عزیزم ای کتش گروه داشتین ایجوری خیلی میکشه صفحات روپیدا کنیم بعضی وقتا نت که ضعیف میشه صفحه نمیاد

دورت بگردم

فعلاً اگه هستی با عشق از چادرت بنویس تا ما هم لذت ببریم

سمیه جان تو تل یا ایتا گروه زیاده ولی تو نی نی سایت متأسفانه حجاب غریبه و من هم به خاطر همین فعالیت میکنم

سلام به همه عزیزان  مخصوصا دوست گلم  @معصومه271     چادر عربی خیلی دوست دار ...

سلام بر بهترین مریم خوبی

من زیاد عربی نپوشیدم ولی دوستم را تگ میکنم ایشون باید بتونه راهنمایی کنه

@نازلیییییی_۲  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام به همه عزیزان  مخصوصا دوست گلم  @معصومه271     چادر عربی خیلی دوست دار ...

سلام.من ۹۵ درصد اوقات عربی میپوشم

اتفاقا عربی جزء چادرهایی هست که قدبلند نشون میده مخصوصا اگه جنسش لخت باشه مثل ژرژت یا حریر ژرژت

کفش پاشنه بلند هم با عربی خیلی قشنگ میشه.البته پاشنه معقول

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

سلام بر بهترین مریم خوبی من زیاد عربی نپوشیدم ولی دوستم را تگ میکنم ایشون باید بتونه راهنمایی کنه ...

اطاعت امر شد😊😊

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

من کاملا باجبار چادر می‌پوشم 

تا ۲۰سالگی ب اجبار پدرم

بعدش ب اجبار همسرم

واقعا دوسش ندارم 

حس میکنم خیلی بدبختم ک اختیار پوششمم ندارم.

از امروز پا در مسیر تغییر گذاشتم .خدایا خودت کمکم کن . دلم میخواد یه زن قوی بشم ک هیچ چیز و هیچ‌کس نتونه آزارش بده . یه زن شاد و پرانرژی .. اگه امضامو خوندی و مایل بودی یه صلوات برام بفرست تا به این خواسته بزرگم برسم .😘خدایا کمکم کن تو این مسیر ثابت قدم باشم .🙏 ۱۸ آذرماه ۱۳۹۹

سلام من قبلا چادری بودم و چادرم دوست دارم ولی بعد بچه دار شدن چادر ر وو کنار گذاشتم الان با دیدن اینجا دوباره هوس چادر کردم ولی نمیدونم چه مدل چادر از همه بهتره کسی عکس داره ب بفرسته من قدم ۱۵۴ وتپلم نیستم ممنون از همه شما

من زنم عطرگل محمدی پچیده توی تنم *بدنم یاس سپیده رنگ ازادی ندیده 
سلام من قبلا چادری بودم و چادرم دوست دارم ولی بعد بچه دار شدن چادر ر وو کنار گذاشتم الان با دیدن این ...

سلام عزیزم

نمیدونم اگر واقعاً تصمیمت را گرفتی در خدمتیم، حیفه برای کسانی که عمری چادری بودن ....

ما هم با چادر بچه بزرگ کردیم خوب  

اول این تاپیک را بخون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5084347/چطوری-با-بچه-راحت-چادر-سر-کنم

سلام عزیزم نمیدونم اگر واقعاً تصمیمت را گرفتی در خدمتیم، حیفه برای کسانی که عمری چادری بودن .... م ...

ممنونم‌ولی متاسفانه من فقط چادر ساده رومشناسم الان میرم گوگل نگاه میکنم 

من زنم عطرگل محمدی پچیده توی تنم *بدنم یاس سپیده رنگ ازادی ندیده 

کجایی تو دختر😫

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼