2777
2789

سلام عزیزان دل😍 چه حال خوبی داره این تاپیک

خداخیرت بده استارتر😍🌹

منم 18سالمه و از ده سالگی به خواست و عقیده خودم چادری شدم و روز به روز که میگذره به انتخابم افتخار میکنم

ان شاءالله خانم فاطمه(س) شفیعمون باشند درروزی که تمام عالم سرافکنده هستند🙏🤗

حلول ماه رمضان رو به همه شما عزیزان تبریک میگم و براتون قبولی طاعات و عبادات رو در این ماه آرزو مندم.

التماس دعا🌹😍

سلام به تمام امانتداران چادر خاکی حضرت زهرا من از راهنمایی چادر سر کردم ولی توی سن ۲۵ سالگی برداشتم به خاطر تبلیغات زیادی که اطرافم بود و تمام فامیل و خانواده که چادر از سر برداشته بودند ولی ته دلم ناراحت بودم تا اینکه متوسل به امام رضا شدم و ایشون کمکم کردند تا دوباره سر کنم و تبلیغات ضد حجاب که اطرافم خیلی خیلی زیاد بود روی من تاثیر نگذاشت با لطف امام رضای عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام به تمام امانتداران چادر خاکی حضرت زهرا من از راهنمایی چادر سر کردم ولی توی سن ۲۵ سالگی برداشتم ...

سلام عزیز دلم

تاج بندگی روی سرت مستدام فرشته آسمونی، حضرت زهرا نگهدارت باشه عزیزم

شما مشهدی هستین؟؟

سلام عزیز دلم تاج بندگی روی سرت مستدام فرشته آسمونی، حضرت زهرا نگهدارت باشه عزیزم شما مشهدی هستین؟ ...

نه عزیز اصفهانیم مشهد زائر بودم از ته دلم از امام رضا خاستم راهنماییم کنند و ایشون هم روم را زمین نزدن

نه عزیز اصفهانیم مشهد زائر بودم از ته دلم از امام رضا خاستم راهنماییم کنند و ایشون هم روم را زمین نز ...

یا خدا  تاپیک کلاً برای اصفهانی ها شده  

ای جانم، چقدر خوب، من هم خیلی دل تنگ اما رضا هستم

عزیز دلم خیلی التماس دعا دارم این روزها

انشا<الله با نابودی کرونا به زودی محضر حضرت رضا مشرف بشیم

سلام و شب بخیر

من از یازده سالگی چادر میپوشم، یعنی اون زمان دوران راهنمایی که میرفتی اجبار بود برای چادر پوشیدن، اصلا اون موقع بدم میومد از چادر چون دوست نداشتم و حتی بلد نبودم چه جوری چادر بپوشم..

ولی چون اجبار مراکز آموزشی بود (خانواده اجباری نداشتن)میپوشیدم و دیگه برام عادت شده بود پوشیدنش.

یعنی از دوران راهنمایی تا بعد از پایان دانشگاه.

دیگه بعد از اون موقع یه مدتِ کم، چادر نمیپوشیدم.ولی بعد از اون دیگه خودم از روی اختیار چادر رو انتخاب کردم وتا الان میپوشم و چادر پوشیدن رو دوست دارم، بیشتر چادرهای عربی و کارمندی و دانشجویی میپوشم. کلا با چادرهای آستین دار راحت ترم.

خیانت فقط جنسی نیست.خیانت،ذاتا ، طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه ، کاری کنی ؛ که اگر همسرت و عشقت شاهدت بود نمیکردی...😊

سلام عزیزم منم چادریم.از دوران راهنمایی تا الان که 36سالمه چادر سرم میکنم البته فقط چادر مشکی توی مهمونی مانتو وروسری پوشیده وبلند میپوشم.هم چادر دانشجویی وهم چادر ساده دارم.