2777
2789

من تازه چادری شدمممم😆❤

و ب شدت مدل جده رو دوس دارم و جده سر میکنم😍

امانت دارِ چادرِ خاکیِ مادرم زهرا(س)♥آنان که علی را خدا پندارند، کفرش به کنار عجب خدایی دارند:)))قسمت میدهم آقا به آوینی و تهرانی و چمران،جدایم مکن از لشگر خوبان، ز سیّد علیِ خامنه ای رهبرِ خوبان:) در جاده انقلاب روی تابلو نوشته: جاده لغزنده است، دشمنان مشغول کارند ، با دنده لَج حرکت نکنید دیر رسیدن به مقام بهتر از نرسیدن به امام است ، سرعت بیشتر از سرعت ولایت فقیه نباشد ، اگر پشتیبان ولایت نیستید کمربند دشمن را هم نبندید ، با وضو وارد شوید جاده مطهر به خون شهداست...الحمدلله الذی جعلنا من المتمسکین بولایته علی ابن ابي طالب(ع) من روضه تورا شنیدم و زنده ام هنوز..این رسم عاشقی نبود خاک برسرم"یا ابوالفضل العباس" ما گم شدگانیم که اندر خمِ دنیا، تنها هنر ماست که مجنونِ حسینیم.. در بندِ کسی باش که در بندِ حسین است:) شکستم، شکستی، شکستند دلِ مهدی را.. و این قصه هنوز ادامه دارد   ترک گناه دل آقا رو شاد میکنه بیا تا گناه نکنیم به نیت تعجیل در ظهورش و به رسم رفاقت گناه نکنیم:) به خاطر دلِ عزیزِ فاطمه... کاش من همه بودم، با همه دهان ها طُ را صدا میزدم:)) شیرین تر از این شور ندیدم همه عمر، شوری که خدا در دلم افکنده حسین است(صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چادری که به یه آدم قدبلند و درشت بیاد و آدمو چاق نشون نده و آستین مانتو هم از زیر آستین چادر معلوم ب ...

سلام عزیزم برای این توصیف من خودم ساده کشدار را پیشنهاد میدم ولی اگه حتماً میخوای مدل دار باشه دانشجویی

سلام شرمنده  بسته م تموم کرده بود خوبین خوشین چ تاپیک خوبی

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

من از اول دبیرستان شروع کردم ب پوشیدن چادر ساده ولی از وقتی متاهل شدم این چادریا هست زیپ دارن مثه چادر تهرانی اینا اینجور میپوشم خیلی هم راحتم چون ن جلب توجه میشه ن نگاه نامحرمی بهم میفته ن خودم ب گناه میفتم ون کسی بخاطرم ب گناه میفته دنیا نمیارزه ک بخاطرش گناه کنیم خودمونو بپوشونیم برا راحتیه خودمون

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
من از سن تکلیف بدون هیچگونه اجبار با عشق و عقیده به حجابه چادر مدلای عربیو لبنانی داشتم

و اینکه به 

نظره خودم چادر برای زن ابهتی میاره که اگه با   حیای واقعی همراه شه 

یعنی حیای چشم هم داشته باشه   ان شاالله از نگاه بد درامان میمونه و از امنیتوراحتیه بیشتری برخورداره 🥰

من چادریم . هم ساده میپوشم هم عربی.

عاشق چادرمم نمیتونم بی چادر جایی برم هرچند مسخره خیلی شدم ولی بازم من عاشق چادرم عاشق ارثیه مادرم زهرام و واسم بی اهمیتع. و از ۱۰ ۱۱ سالگی سرم کردم ب انتخاب خودم

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

من تقریبا از ۸ .۹ سالگی چادر سرم میکنم 

تا ی ده سال پیش مدل  ساده سرم میکردم بعد از اون  عربی مدل لبنانی گرفتم و استفاده میکنم بیشتر تا ساده

سرنوشت از سرنوشت،سرگذشت از سر گذشت،افسوس زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔

چادریم💜

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

سلام ،چادری ام ، با انتخاب خودم چادری شدم ، هر دو مدل عربی و معمولی اش رو سر میکنم ، از این بابت خدا رو شاکرم ،چون از ۲۰ سالگی چادر رو انتخاب کردم و قبلش خیلی به قولی تیپ میزدم ،همه تعجب کرده بودن که من چادر سرم کنم و خیلی مسخره میشدم ، ولی هنوزم به لطف خدا چادر سرم میکنم ،

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم