2777
2789

چند وقت پیش رفته بودم چادر بخرم یه مدل عربی سر کردم.

شوهرم گفت مگه عربی😐

من اونروز تو اینستا نگاه میکردم مدلای عربی خیلی شیک بودن ولی مدل دانشجویی خیلی تنوع نداره فقط رو مچ دستش نهایت نگین میزنن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از 12 سالگی سر میکنم😍

عاشقشم. 

مدل عربی بیشتر و قجری میپوشم

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

سلام به همه چادریا

باید بگم من بعد ازدواجم حجاب رو انتخاب کردم

والان خیلی دوسش دارم

چادر معمولی همیشه میپوشیدم

ولی امسال بحاطر نی نی چادر کمری حسنا خریدم 😍😍😄😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

سلام به همه خانمهای چادری😊

من از ده سالگی چادر ایرانی پوشیدم بعد بچه دارشدنم بیشتر  چادر لبنانی و چون همسرم عربن و دوست دارن گاها هم عبا عربی میپوشم.

برای همتون دعا میکنم تا لحظه ی مرگ این برترین حجاب ازتون جدا نشه

سلام خانوما چادری من چادری نیستم ولی حجابم کامله شوهرم جدیدا خیلی اصرار داره که چادری بشم خودم یکمم ...

سلام. حرف دوستمون در مورد عشق و علاقه به چادر عالیه. 

من خودم عاشق چادرم. واقعا نگاه ها و رفتار ها فرق میکنه. تحقیق کن و با عشق چادر بپوش. من مامانم 39 سالشه چون یه عمر با اجبار بابام سرش بوده حالا مانتویی شده. خاله هام هم همینطور. ولی من چون خودم انتخاب کردم و عاشقشم هر روز دنبال مدل های پوشیده ترم. الانم پوشیه میزنم. 

یک حرف دیگه که خیلی اعتقاد دارم اینه که چادر پوشیدن با چادری بودن کلی فرق داره. چادر سرت میکنی با موی بیرون و آرایش خب يعني چی؟ 

لطفا حرمت چادر رو حفظ کنید( دوست عزیز حرف پاراگراف آخر کلی بود) 

اللهم العن اول ظالم ظلم حق محمد و ال محمد

از ۱۳ سالگی

عبا جده

خدایا از این جیگر تپلیای بازیگوش به همه ی خاله های نی نی سایتی پسرم بده لطفا🤲                              اگه دنیا بخواد و تو بگی نه... نخواد و تو بگی آره تمووومه....اول و آخر تو هستی خدا جوووونم

از وقتی یادم میاد چادر معمولی سرمیکنم

دخترم از چهارسالگی

چادر لبنانی و عربی سر میکنه