2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم.من با گریه و دعوا کلاس دوم ابتدایی بالاخره حرفم رو به کرسی نشوندم و مامان و بابام رو مجبور کردم برام چادر بخرن.😇😇😇........از همون اول با عشق سر کردم

.یادمه کلاس چهارم ابتدایی یه مأمور بهداشت از اداره گفتن میاد برای چک کردن موهای بچه ها.وقتی فهمیدم آقاست چادرپوشیدم نشستم.وقتی اومدن با مربی بهداشت توی کلاس ما،نوبت من که رسید اجازه ندادم موهامو ببینه....هرچی گفتن دکتره و محرمه به خرجم نرفت که نرفت😅😅😅😅😅😅...پشت سر من دوستمم احازه نداد.فکر کنم تو کل مدرسه فقط ما نذاشتیم ببینن موهامونو.....بعدش به پدرم گفتم و پدرم هم زنگ زدن به مدرسه و اعتراض کردن که برای چک کردن موهای دختر خانومها مأمور بهداشت خانوم نبوده که آقا فرستادن؟؟؟؟؟وقتی رفتم راهنمایی و دبیرستان درس هایی که با معلم آقا داشتیم هم با چادر مینشستم سرکلاس.هرچند سختم بود با چادر پای تخته رفتن......الان هم که سالها میگذره از اون روزها هنوز با عشق میپوشم.قبلا ساده میپوشیدم.اما چند سال پیش که باردار بودم و امام حسین(ع) لایق دونست و دعوتم کرد به پیشنهاد خانوم برادرم چادر جده خریدم.خیلی راحت بودم و شکمم هم اصلا مشخص نبود.دیگه از اون به بعد همین چادر جده رو میگیرم هرسال.هم کامل پوشیده است.هم برای بچه بغل گرفتن کاملا راحته....

ممنونم بخاطر تاپیکت عزیزم......التماس دعا

😉😁الانو نبین نصف دنیا به خط شدن که ایران با آمریکا مذاکره کنه .مدتی نه چندان دور ، قدرت های جهان بدون هماهنگی شاه میومدن تو کشور اشغال شدمون جلسه میذاشتن و خود شاه تو  تهران میرفت خدمتشون و درد اینجاس که رزولت ، رییس جمهور آمریکا حتی بهش اجازه ملاقاتم نداد.حالا تو اینستا بهشون میگن خاندان ایران ساز پهلوی😂ععییییی خدا😣😣😣

منم چادرم روخیلی دوست دارم، حس امنیت وارامش به من می ده ، ووقتی درجامعه حضور دارم ،باحجاب کامل. دوست دارم وقتی درجمع اقایون هستم، دید اونها به من جنسیتی نباشه، وباحجابم به صورت یک فردکامل، وحقوق برابر دیده بشم نه اینکه جاذبه های جنسیتی رودرمعرض دید قراربدم.

با افتخار 18 ساله که چادری هستم...  

با افتخار چادری ام که چادر انتخاب خودش بوده...  

با افتخار چادری ام که اعضای خانوادش اهل حجاب نیستن( چون خیلی اینطور آدم اذیت میشه)... 

با افتخار چادری ام که از روز اول چادر ساده پوشیده تا همین الان ...  

با افتخار چادری ام که فوق العاده تو اجتماع فعالیت داشته ...  

با افتخار چادری ام که همیشه حس عزت و احترام تو اجتماع داشته به برکت این چادر... 

با افتخار چادری ام که هیچوقت از داشتنش پشیمون نشده و هر سالی که میگذره از عمرم بیشتر به خودم افتخار میکنم برای این انتخابم...  

شاید فکر کنید شعار میدم ولی نه بخدا همه اینها از صمیم قلبم بود و با دلم نوشتم ...چادر نه تنها محدودیت نمیاره بلکه خیلی حس راحتی و امنیت بهت میده و با آرامش خیال مضاعفی میشه در کنار آقایون کار کرد...

خیلی خوشحالم این جمعیت از دوستانو میبینم که چادرین...  

و آنچه ماند غم نبود، تجربه بود...
@شارررلوت   @niloooo25    

سلام عزیز دلم ....ممنون از تاپیک عالی و پربارت😍

منم خیلی ساله که چادریم،حس خیلی خوبی به چادر دارم

حیا و حجابو با چادر کاملتر میدونم و احساس امنیت و ارامش و دور بودن از نگاههای هرزه ای رو که چادر بهم هدیه میده رو دوست دارم

من از ۵ سالگی چادر سرم میکردم

اوایل فقط تقلید میکردم از مامانم و خواهرام ولی الان با عشق سرم میکنم

مدلشم،بستگی به شرایط و موقعیت داره،مهمونی سنتی یا عربی اصیل و روزمره لبنانی و یا حسنا

خدایا خودت مواظب خوشکلیام باش🧿😂جدید نیستم،رمزمو یادم رفته🙁
اجازه هست جواب بدم؟؟ البته مفصل صحبت کردم اما چون اینجا محل بحث هستش و ممکنه بقیه تحت تأثیر قرار بگ ...

سلام معصومه خانم گل 

ببخشید میشه بپرسم چه مدل چادری سر میکنید من جدیدا یه عبا عربی خریدم اصلا نمیتونم جمعش کنم خیلی پارچه داره   

اللهم عجل لولیک الفرج
سلام عزیز دلم آخه چرا؟؟؟  من ساده، بحرینی، حسنا و جلابیب استفاده میکنم

نمیدونم چرا اصلا نمیتونم جمعش کنم خیلی گشاده انگار پارچه ی زیادی داره 

میخام نتی جلابیب بخرم دیگه نمیتونم حضوری برم 

اللهم عجل لولیک الفرج
نمیدونم چرا اصلا نمیتونم جمعش کنم خیلی گشاده انگار پارچه ی زیادی داره  میخام نتی جلابیب بخرم د ...

نه عزیز دلم صبر کن خواهشا عجله نکن

اول بگو چه نوع چادر هایی داری

@نازلیییییی_۲ عزیزم شما چیزی به ذهنت میرسه؟؟

نه عزیز دلم صبر کن خواهشا عجله نکن اول بگو چه نوع چادر هایی داری @نازلیییییی_۲   عزیزم ...

خسته شدم هردفعه میام خونه باید بشورمش 

دانشجویی و صدفی و ساده دارم ساده را خیلی کم جای خاص میپوشم 

اللهم عجل لولیک الفرج