2777
2789
چشم ببخشید  صدات میزنم پس  من بدم فردا باید بدم سر کار ولی کارم مونده فردا یا پس فردا ا ...

باشه منم فشار فشورم افتاده اصلا حال ندارم ممنون

صدام بزن

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه دیگه کلا نمیخام سرکنم  ازدودلی اولم اومدم بیرون حجابم رو رعایت میکنم ولی چادردیگه سرم نمیک ...

نگفته بودی مشهدی شیطون 

حجابت رعایت کنی خودش دنیایی هستش

منو خودم هم قبلا مانتویی بودم مدتی آقا دیر شد فعلا

نه دیگه کلا نمیخام سرکنم  ازدودلی اولم اومدم بیرون حجابم رو رعایت میکنم ولی چادردیگه سرم نمیک ...

عزیزم میشه بگید چطور از دودلی و تردید بیرون اومدید؟

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
@شارررلوت   @niloooo25    

سلاااام🥰

مرسی از تگ کردنت دوست قشنگم

من واقعیتش قبلا چادری نبودم یه چند سالی میشه خدا بهم لطف کرده دارم چادر میپوشم و خیلی احساس بهتری دارم الان،شعار نمیدم ها واقعا خوشحالم

ان شاءالله خدا کمکم کنه بتونم همیشه سر کنم

غرب زدگی اثری از جلال آل احمد است.جلال آل احمد در این کتاب میگوید:غرب‌زدگی آفتی است که از غرب می‌آید و ما را مانند طاعون گرفتار و بیمار می‌کند. آدم غرب‌زده ریشه و بنیادی ندارد، نه شرقی مانده، نه غربی شده؛ هرهری مآب و چشم و گوش بسته از آداب و سنن و فرهنگ غرب تقلید می‌کند.جلال در این باره میگوید:«آدم غرب‌زده هرهری مذهب است به هیچ چیز اعتقاد ندارد اما به هیچ چیز هم بی‌اعتقاد نیست. یک آدم التقاطی است و نان به نرخ روز خور است همه چیز برایش علی‌السویه است. خودش باشد و خرش از پل بگذرد، دیگر بود و نبود پل هیچ است!نه ایمانی دارد،نه مسلکی،نه مرامی نه اعتقادی،نه به خدا یا به بشریت،نه در بند تحول اجتماع است و نه در بند مذهب و لامذهبی،حتی لامذهب هم نیست هُرهُری است.آدم غرب‌زده، شخصیّت ندارد.چیزی است بی اصالت. خودش و خانه‌اش و حرف‌هایش،بوی هیچ چیزی نمیدهد. بیش‌تر نماینده‌ی همه چیز و همه کس است.آدم غرب‌زده، معمولاً تخصّص ندارد، همه کاره و هیچ کاره است؛ امّا چون به هر صورتی درسی خوانده و کتابی دیده و شاید مکتبی، بلد است که در هر جمعی، حرف‌های دهن پر کن بزند و خودش را جا کند. شاید هم روزگاری تخصّصی داشته؛ امّا بعد که دیده است در این ولایت تنها با یک تخصّص نمی‌توان خر کریم را نعل کرد، ناچار به کارهای دیگر هم دست زده است. عین پیرزن های خانواده که بر اثر گذشت عمر و تجربه‌ی سالیان، از هر چیزی مختصری می‌دانند و البتّه خاله زنکی‌اش را.(کتاب بخون دوست عزیز،کتاب بخون)من نمیتونم به همه ی عقاید احترام بذارم،چون احترام به عقاید پوچ و بی ارزش در واقع توهین به شعور خودمه
نگفته بودی مشهدی شیطون  حجابت رعایت کنی خودش دنیایی هستش منو خودم هم قبلا مانتویی بودم مدتی آ ...

نه مشهدی نیستم همسایه آقا هستیم شهزمون سه ساعت فاصله اس

اگر بر هوا پری مگسی باشی و اگر بر روی آب روی خسی باشی،،، دل به دست آر تا کسی باشی      

عزیزم میشه بگید چطور از دودلی و تردید بیرون اومدید؟

ببین عزیزم 

من از سوم راهنمایی چادر سرم کردم همینطوری البته خانواده مذهبی هستیم میدونستم امسال بهم نگن حتما سال بغد میگن دیگه من مادربزرگم چادرازمکه آوردن ومن هم پوشیدم

البته چادررا خیلی دوست داشتم و دارم 

تاپارسال که دومین دخترم بدنیااومد 

قبلش هم گاهی سر دختر اولیم اذیت میشدم 

ولی نه به شدت این دخترم ماشین هم نداریم خودم باید دخترم میبرد ومیاوردم آخه گفتن چشاش مشکل داره من همش تو راه دکتر اینقد اذیت میشدم کیف بجه چادر😥😥😥

خیلی افتضاح بودم شلخته نامرتب

تازه من افسردگی بغد زایمان هم دارمم همینطوریشم بدون اعتماد به نفس دبگه بدترشدم

اومدم به شوهرم گفتم دیگه چادرنمیپوشم اونم گفت منکه ازاول بهت گفتم نپوش خیلی بهم میگفت ولی من گوش نمیکردم و مپوشیدم

دیگه تا مدتها حالم خوب نبود اینقد که آدرس خونمونو گم کردم یه بار 

مامانم خیلی بهم بی محلی میکردو تحت فشاربود 

اصلا احازه نمیدم حتی یه تارموهم بیرون باشه

دیگه همش تو تردید ودودلی بودم ولی کم کم دیدم چقدر بی چادر آزادم  چقدرسبکم 

دیگه این همه هم اذیت شدم خب دیگه هم نمپوشم 

مگه فقط حجاب به جادرهستش

میشه بی چادر هم محجبه بود و مرتب

(من غیر چادر ساده هیچی چادر دیگه ای سرم نمیکنم ابدا) 

ببین عزیزم  من از سوم راهنمایی چادر سرم کردم همینطوری البته خانواده مذهبی هستیم میدونستم امسال ...

قطعا من جای شما نیستم و خدا بهتر از درون هر کسی آگاه هست، من دقیقا از بچگی و از طرف خانواده برعکس شما بودم👌

فقط چرا انقدر با صفر و صد، روی چادر ساده تعصب داشتید؟؟ اتفاقا بنظر من سخت ترین نوع چادر همین ساده است و فقط معدود مکانهایی میشه ازش استفاده کرد

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌
ببین عزیزم  من از سوم راهنمایی چادر سرم کردم همینطوری البته خانواده مذهبی هستیم میدونستم امسال ...

اجازه هست جواب بدم؟؟

البته مفصل صحبت کردم اما چون اینجا محل بحث هستش و ممکنه بقیه تحت تأثیر قرار بگیرن ....

از اخر میرم قبلا عرض کردم که کنار گذاشتن چادر تنها یک تغییر پوشش نیست و قطعا حاکی از تغییرات اعتقادی و همچنن نوید تغییرات هستش، این که عالم آدمدنبال زدن چادر هستن بهترین دلیله، ارجاع میدم شما را به خاطرات همفر جاسوس انگلیسی و بحث هایی که درباره چادر کرده

بی محلی مادرتون، نظر همسرتون و .... جسارتاً ارتباطی با چادر نداره، من چادر خودم پوشیدم همسرم هم بگه نپوش باز میپوشم، البته مادرتون نباید به خاطر چادر به شما بی محلی میکرد و خیلی بد هستش

مسئله بعدی بله قطعاً راحته، مگه نماز صبح زمستون راحته؟؟ نه ولی راحتی دلیل بر خوب بودن نیست، 

درباره شلختگی هم که جسارتاً بهانه است، من با چادر از هر مانتویی دیدم مرتب تر هستم، حجاب به چادر نیست ولی قزا بهترین نوع پوشش چادره

درباره بچه هم عرض کردم دیگه چقدر مثال نقض وجود داره

الته شما خواهر خوب من هستید و نمیدونم چرا برخلاف خیلی ها ته دلم درباره شما روشنه

جسارتا فرمایشات شما نشان از تغییرات اعتقادی داره

ببخشید

زنده باشید انشاءالله