2777
2789

سلام روزتون بخیر من تازه وارد تاپیک شدم خوشحالم که در جمع شما هستم،من از دبستان یادم میاد که چادری بودم هم چادر معمولی دارم هم با کش هم بی کش😀، هم دانشجویی و هم لبنانی .... خودم با علاقه انتخاب کردم و به چادری بودنم افتخار میکنم 😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام من ۲۱ سالمه از راهنمایی چادر سر میکنم بعضی وقتا نگاها و حرفایی که از هم‌کلاسیام به گوشم میرسه اذیت‌کنندس ولی خیلی دوستای خوبیم دارم که خودشون چادری نیستن و اصلا از این حرفا با هم نداریم ....من از انتخابم راضیم😍😍 خوشحالم برای این انتخاب😍😍😍 چون بهم امنیت میده بعضی جاهام باعث احترام بیشترم میشه ...چادر دانشجویی بعضی وقتام چادر معمولی استفاده میکنم

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....

من چادریم ازدوم دبستان سرم میکنم 

عاشق چادرمم.هیچ اجباری هم نبوده واسه چادرسرکردنم.

چادرساده دارم،جلابیب،لبنانی،وحسنا.

ازهمه راحت تروبهتربنظرمن جلابیب هستش.

بعدش لبنانی.

ان شاءالله حافظ چادرمادرباشیم

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

سلام عزیزم من از 10 سالگی اینا سر میکردم تا الان که 30 سالمه

مدل دانشجویی

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5606543/کیا-باردارن-و-اهل-نماز-هم-نیستن?postId=169549181

دوستان سلام

لطفا در این تاپبک نظر بدید، نفسهای حق هرکدوم از شما حتما موثره

از همه بانوان سرزمینم میخواهم که مستند انقلاب جنسی را حتما تماشا کنند👌