2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@نی_نی_یار_5     سلام فکر کنم میدونی من شما را چقدر دوست دارم ولی یه گلایه اون خانم با ...

سلام عزیزم اون کاربر رو تذکر دادم باهاش حرف زدم ازتون عذرخواهی هم کردن ندیدین؟ اگر ندیدین من لینک بهتون بدم اگر دیدین هم که خب وقتی عذرخواهی هم کرده ادامه میدین؟ نمیشه بزرگوار باشین و ببخشین؟

نمیدونم چرا همه انتظار دارن کاربرا رو قطع کنیم خب اینطوری باشه کاربری نمی مونه که  

تاپیکهایی که مشکل نداره یا با گزارش حذف میشن یا خوداستارتر میخواد

عزیزم لطفا وقتی با استارتر همکاهنگ نیستین تاپیکی رو درخواست ندین باز بشه چون بعدا از ما گله میکنن که چرا تاپیکمو باز کردین حتی وقتی عضو نیستن تو تماس با ما بگین چرا تاپیکم بازه

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام عزیزم اون کاربر رو تذکر دادم باهاش حرف زدم ازتون عذرخواهی هم کردن ندیدین؟ اگر ندیدین من لینک به ...

سلام عزیز دل

چرا عصبانی هستین؟؟ من ندیدم خانمم، من راضی به قطع هیچ کسی نیستم فرشته آسمونی

ایشون هم اگر اون توهین زشت را نمیکرد، اصلا ادامه نمیدادم

استارتر اون تاپیک چند ساله نیستن و به علاوه تاپیک قفل شده در حالی که فعل بود و نی نی یار شب قفل کرد

واقعا دلیل عصبانیت شما را نمیدونم ولی ببخشید

سلام عزیز دل چرا عصبانی هستین؟؟ من ندیدم خانمم، من راضی به قطع هیچ کسی نیستم فرشته آسمونی ایشون هم ...

عزیزم اخه چند روزه کاربرا هی دارن فشار میارن بهم و هی گله و شکایت چرا فلان کاربر رو قطع نکردی چرا این کاربر رو قطع نکردی خب اینجا هم قانون خودشو داره دیگه دیشب بهتون گفتم بهشون تذکر میدم تو خصوصی گفتم اونم ندیدین  

بعد یک چیز دیگه کاربرا جدیدا دارن بحث و دعوا رو خیلی کش میدن خب همیشه یه نفر باید باشه کوتاه بیاد دیگه

من همیشه خودم مخالف توهین و بی ادبی هستم دست من بود با کوچیکترین توهینی کاربر رو میبستم خوبه حالا دست من نیست که در روز کلی کاربر میبندم فکر میکنم ازادی عمل داشتم 200 نفرم تو سایت نمی موندن

عزیزم اخه چند روزه کاربرا هی دارن فشار میارن بهم و هی گله و شکایت چرا فلان کاربر رو قطع نکردی چرا ای ...

خصوصی را دیدم و از شما کلید هم تشکر کردم

ولی ایشون نه تاپیکی زده برای معذرت خواهی و نه ...

حالا ولش 

عیب نداره عزیزم عوضش من برای شما و مادرتون امشب یه تسبیح صلوات میفرستم

شما  عزیز هستین 

خصوصی را دیدم و از شما کلید هم تشکر کردم ولی ایشون نه تاپیکی زده برای معذرت خواهی و نه ... حالا ول ...

neysan
تعداد پست: 689

من از همین جا میگم اگه من اشتباهی کردم عذر میخوام و قصد دعوا با کسی ندارم و نداشتم🤍

خصوصی را دیدم و از شما کلید هم تشکر کردم ولی ایشون نه تاپیکی زده برای معذرت خواهی و نه ... حالا ول ...

ببخشید اونطوری حرف زدم 

بازم عذرمیخوام

ممنون برای صلوات دویست برابرش برگرده به خودتون و عزیزاتون  

سلام دوستان من چادریم از وقتی رفتم دانشگاه چادری شدم به انتخاب خودم،،همسرم چادر خیلی دوست داشت،همه مدل چادر میپوشم بیشتر لبنانی و بحرینی

قبلش مانتویی بودم

وقتی چادر میپوشم احساس امنی دارم ،از نگاه های نامحرم ها در امانم

هر روز اندیشه ای تازه به کار ببندید،اندیشه ها و بینش ها نقطه‌ عطف در زندگیتان است

سلام🌺

۲۳سالمه و سه چهار سالی میشه که چادر سرم میکنم چادرم سادس .خودم تصمیم گرفتم چادری بشم .چادر رو به مانتو ترجیح می دم چون بهم آرامش میده و اضطرابم رو درمورد طرز تفکر دیگران از ضاهرم خیلی کم میکنه☺

اللهم عجل لولیک الفرج 🌺