2777
2789
همیشه که نمیشه تو سایت ماند...

ولی من دوست دارم همیشه باشم 😐😐😐😐😐

چرا زوری میخواین بیرونم بکنین آخه ؟ 😂😂😂😂

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
ولی من دوست دارم همیشه باشم 😐😐😐😐😐 چرا زوری میخواین بیرونم بکنین آخه ؟ 😂😂😂😂

ایشالا همیشه بر قرار باشی..💖💖

تعطیل🚫                                                                                 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قربونت برم 🌷🌷🌷🌷 این پست دومم هفته قبل یه چادر جدید خریدم از حجاب بنی فاطمی مدل خبر نگاری انقد خ ...

سلام من این چادر دانشجویی رو پارسال خریدم خیلی خوبه 

آزاد و راحت ،به همه هم توصیه می کنم 🌺

مبارکت باشه عزیزم🌹💖

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 
سلام من این چادر دانشجویی رو پارسال خریدم خیلی خوبه  آزاد و راحت ،به همه هم توصیه می کنم 🌺 م ...

ممنونم از شما من همیشه دانشجویی سر میکنم اما این مدل خبرنگاری خیلی آزاد تره اصلا هیچ فرقی با چادر ساده نداره تنها تفاوتش اینه که جای دست داره واین مزیتش هست به چادر ساده به نظر من.

موقع خرید و رفت وامد های معمول حتی رانندگی خیلی راحته

ممنونم از شما من همیشه دانشجویی سر میکنم اما این مدل خبرنگاری خیلی آزاد تره اصلا هیچ فرقی با چادر سا ...

خواهش می کنم گلم 🌺اره عزیزم دقیقا همین طوره که شما می گی 

من امسال یه عربی گرفتم مثل خبرنگاری راحت نیست 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

قبلا ساده الان قجری

از ۳ سالگی باافتخار

خدایا گل دخترمو درپناه خودت حفظ کن😘😚و پسرمو سالم در بغلمون قرار بده🤗 مامان همیشه خسته که همش خوابش میاد😩عاشق طوطی کاکادو امبرلام ولی پولم نمیرسه بخرم😁عضو کمپین مخالف زندگی با مادرشوهر در یک اپارتمان😬کاربر قدیمی‌ام😝خدایا به همه خونه بزرگ و خوب و مستقل از خانواده شوهر بده😕الهی امین🤗خدایا دخترم و همسرمو درپناه خودت حفظ کن و در راه سعادت و خوشبختی هدایتمون کن😍الهی امین😚الهم صلی علی محمد و ال محمد❤و عجل فرجهم❤

ملی هست. 

دوستان از دیدن تاپیک ها تعجب نکنید🤦🏻♀️اولین تاپیک ها مال ۱۲ سالگیمه، دوران جاهلیت😂و یک سالی که مذهبی بودم! یه مدت هم دست مادرم بوده، الان بعد چند سال و سرانجام در سن ۱۹ سالگی دوباره به این اکانت برگشتم✨🎀فمینیست🤍🌱

از اول راهنمایی 

اول چادر معمولی داشتم

چند سال هست عبا عربی میپوشم خیلی راحت و عالیه 

#_____ ما بی خیال سیلی مادر نمی شویم ______#                              #سلام بر زهرای شهیده#          باز باران…      با ترانه دارد از مادر نشانه      بوی باران…           بوی اشک مادرانه    پر ز ناله      کودکی با مادری پهلو شکسته            می‌برد او را به خانه     کوچه‌ها و تازیانه…  گریه‌های کودکانه     حمله‌ی نامردِ پَستی وحشیانه     تازیانه، تازیانه…      پس چرا مادر ،     چرا گم کرده راه آشیانه؟       باز باران…        با ترانه        دارد از مادر نشانه     بوی باران…          باز باران…           دانه دانه             حیدرانه                بی‌صدا و مخفیانه       آه از غسلِ شبانه       زینبانه…         لرزه افتاده به شانه     پشت تابوتی روانه           باز باران…