2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره چه جالب... 😊 شما ولی خیلی جوونید من بچه ی اولم، مامانم ۴۴سالشونه

من ۱۸ ازدواج کردم...😂😂😂عجول بودم

تعطیل🚫                                                                                 

دوستان جنس چادر خوب بگین

ک نخ کش نشه و.... 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                      
نه ندیدم😢😢😢 عه😀حتما همینطوره مثل روحیه تون😍😍😍

میگم بریم؟ تا پیک خودمون...معصومه جان میاد دعوا مون میکنه

تعطیل🚫                                                                                 
چرا عزیزم ولی دیر شروع کردم ای کاش زودتر واسم اتفاق می افتاد

مبارکت باشه این عفاف وحجاب گلم ،عیب نداره همین که زیرچادره عفت وطهارت خانوم فاطمه زهرابه ماچادری هاملحق شدی یه دنیاارزش داره 😘

مبارکت باشه این عفاف وحجاب گلم ،عیب نداره همین که زیرچادره عفت وطهارت خانوم فاطمه زهرابه ماچادری هام ...

❤❤❤❤

میشه لطفا واسه مشکلات و حاجاتم یه صلوات بفرستی شاید اون لحظه به خاطر دل مهربون تو خدا نظری بهم کنه❤گویند سنگ،لعل شود در مقام صبر/اری شود لیک به خون جگر شود...‌ 💜🦋/ الهم عجل ولیک الفرج🌻🌎/ #جانفدا...💛
آره ولی این تاپیک تک پستی هستش یعنی معمولا همه فقط یه پست گذاشتن که از چند سالگی چادری شدن و چادشون ...

قربونت برم 🌷🌷🌷🌷

این پست دومم هفته قبل یه چادر جدید خریدم از حجاب بنی فاطمی مدل خبر نگاری انقد خوشگله که نگو همون دانشجویی که همیشه میپوشیدمه منتهی خیلی آزادتر وگشادتر میشه گفت همون چادر ساده فقط جای دست داره برا زمستون که لباس ضخیم‌تر میپوشیم خیلی خوبه