2777
2789

@rihanehbanoo بیاینجاخواهری

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم از بچگی سر کردم یه مدت ساده ...یه مدت دانشجویی بعد از بچه دار شدن هم لبنانی ❤❤❤😍😍😍

عزیزم راستی شاید این تاپیک هم به دردت خورد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5084347/چطوری-با-بچه-راحت-چادر-سر-کنم

من هم چند نوع چادر میپوشم  ولی بیشتر دانشجویی.

چادرم برام حرمت داره.بدون چادر انگار یه چیزی کم دارم .....

از 15 سالگی چادر میپوشم.

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

سلام خوشگلا

من از ۱۳ سالگی خودم انتخاب کردم چادر داشته باشم

تا قبل بچه دار شدن چادر ساده ایرانی البته با کش

واسه دانشگاه چادر ملی 

و وقتی بچه دار شدم اوایلش سختم بود و یکسالی مانتو پوشیدم چون نامرتب و شلخته ب نظر میومدم با چادر و بچه،اخه نمیتونستم چادرمو جمع کنم و جلوه خوبی نداشت اما بعدش تا همین الان چادر جلابیب خریدم،یکم گرون بود ولی ارزششو داشت

بدون احتیاج ب ساق دست و مانتو بیرون میرم و راضیم

اگر زیر چادر مقنعه بپوشم ک هیچ اما واسه روسری طلق استفاده میکنم ک خوش فرم تر رو سر نگه میداره روسریو

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡
سلام خوشگلا من از ۱۳ سالگی خودم انتخاب کردم چادر داشته باشم تا قبل بچه دار شدن چادر ساده ایرانی ال ...

ای جانم

فدای تو بشم من

تاج بندگی روی سرت مستدام

حضرت زهرا حافظ تو و اون فرشته آسمونی باشه

راستی شاید این تاپیک هم به درت خورد

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5084347/چطوری-با-بچه-راحت-چادر-سر-کنم

ای جانم فدای تو بشم من تاج بندگی روی سرت مستدام حضرت زهرا حافظ تو و اون فرشته آسمونی باشه راستی ...

خدانکنه عزیزم

ممنون بابت دعای قشنگت 

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود،گاهی نمیشود ک نمیشود ک نمیشود    گاهی بساط عشق خودش جور میشود،گاهی دگر تهیّه ب دستور میشود    گه جور میشود خودِ آن بی مقدمه،گه با دو صد مقدمه ناجور میشود   گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود    گاهی گدایِ گدایی و بخت با تو یار نیست،گاهی تمام شهر گدایِ تو میشود   گاهی برای خنده دلم تنگ میشود،گاهی دلم تراشه ای از سنگ میشود   گاهی تمام آبیِ این آسمانِ ما،یکباره تیره گشته و بی رنگ میشود    گاهی نفس به تیزی شمشیر میشود،از هر چه زندگیست دلم سیر میشود    گاهی به خواب بود جوانیمان گذشت،گاهی چه زود فرصتمان دیر میشود    کاری ندارم کجایی،چه میکنی،بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود                ♡قیصرامین پور♡
ای جانم فدای تو بشم من تاج بندگی روی سرت مستدام حضرت زهرا حافظ تو و اون فرشته آسمونی باشه راستی ...

الهی امین واسه امضاتون  

دورت بگردم من فرشته اسمونی

دور از جون بانو

فکر کنم از کلاس سوم ملی میپوشیدم

الان ساده روبیشتر دوست دارم

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

دانشجویی هست مدل چادرم. از 12 سالگی سر میکنم. توسط شهدا متحول شدم و به راه راست هدایت شدم. 

خدایا شکرت واسه داشتن داداش ابراهیم هادی، بهترین داداش دنیا که خودش دستمو همیشه میگیره. 

اگه دوست داشتین واسه شادی روح شهید ابراهیم عادی، رفیق شهیدم صلوات بفرستین. 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖🌹

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فرجهم💖🌹

انشالله همه با حضرت زهرا محشور بشیم. 💕🌸💕

⚡🌠.Just wanna dance with stars