2777
2789
باید انقدر با اعتماد بنفس باهاشون روبرو بشی ...انقدر مرتب باشی و به چیزی که میپوشی اعتقاد داشته باشی ...

اونا هیچ وقت به راه ما نمیان منم دیگه کاری با همچین دخترایی ندارم

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

چند ماه پیش تو مدرسه رفتم امتحان بدم یه دختری که فکر کنم بزرگتر ازمنم بود اومد گفت میشه بعد امتحان صبر کنی کارت دارم من خیلی تعجب کردم چون اصلا نمیشناختمش ولی با این حال گفتم باشه امتحانو که دادم بیرون کلاس منتظرش وایسادم که اومد گفت ببخشید چادرتو از کجا خریدی 

اصلا انتظار نداشتم همچین سوالی بپرسه فک میکردم راجب درسه  گفتم چی؟ گفت فلان روز که دیدمتون عاشق چادرت شدم دوست دارم منم چادری بشم

ادرس مغازه ای که چادرمو ازش خریده بودم بهش دادم یه عالمه تشکر کرد و از مدل چادرم عکس گرفت خیلی خوشحال شدم ازینکه با چادرم تونسته بودم روی یه نفر تاثیر مثبت بزارم خداروشکر میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند ماه پیش تو مدرسه رفتم امتحان بدم یه دختری که فکر کنم بزرگتر ازمنم بود اومد گفت میشه بعد امتحان ص ...

من دور فرشته آسمونی بگردم

ای جانم

نمیدونی چقدر خوشحال شدم 

خدا حفظت کنه

از بچگی با تربیت بسیار زیبای پدرمادرم حیا رو یاد گرفتم. تا پیش دانشگاهی هیچکس بهم نگفت بپرش یا نپوش. و پیش دانشگاهی که بودم با انتخاب خودم و با آزادی کامل چادری شدم. و بهش افتخار میکنم.

چون برام امنیت و آرامش آورده. احدی جرات نکرده نگاه چپ بهم بکنه.

😎😍

اولین چادرم دانشجویی بود 12سالگی

الانم قجری چادرم

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

تازه خریدم😍ساتن لبنانی و یدونه هم دانشجویی ساتن

الان ۱۹ سالمه 

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
چند ماه پیش تو مدرسه رفتم امتحان بدم یه دختری که فکر کنم بزرگتر ازمنم بود اومد گفت میشه بعد امتحان ص ...

😍😍😍وااای منم کنجکاو شدم 

مدل چادرت چیه؟

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
عربیه اینم عکسش پارچه فوق العاده سبکی داره 

😍😍😍😍وااااای واقعا خوشگله عزیزم

من خودمم لبنانی ساتن دارم و دانشجوییش رو