2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم من همیشه از این روش برای شلوار مانتو وچادر که میچسبه استفاده میکنم یه پارچه فروش بهم گفت یه ا ...

سلام معصومه ی عزیزم ببخشید متوجه نشدم صدام کردی..... 

من توی خانواده ی همه آخوند وطلبه بزرگ شدم🤩😍.... اوایل  برای چادر سرکردن  یه جورایی تنبلیم میومد ولی همچنان سرم میکردم... ولی از یه سنی به بعد که نوجوان شده بودم وبا سبک زندگی اهل بیت آشنا شدم یه مقدار، دیگه با یک دید محکم چادر سرم میکردم... انگار عشق ائمه که توی دل آدم زیاد میشه، عشق به چیزاییه اونا دوست دارند هم آدم پیدا میکنه، معلم اخلاق دبیرستانمون از داخل

آیات، حجاب و چادر رو برامون اثبات کرد که الان متاسفانه خیلی یادم نیست برای توضیحش به کسی که ازم توضیح دقیق بخواد..... و البته میگفت اگه رو بگیرید قشنگتر هستین....رفته بودیم مشهد اردو، بچه هامون یکیشون گفت میرم حرم علاقه مند میشم رو بگیرم، بیشتر خودمو حفظ کنم.. استادمون گفتن این رزق زیارت امام رضاس... 

بعد از یه اضافه وزن حسااابی دوباره با لطف و کمک خدا میخوام رژیم رو شروع کنم🥰 ...دوست خوبم! یادت باشه هرچقدر هم اضافه کردی هیچ وقت برای شروع دیر نیست😉...وزن اولیه: ۱۰۱🥶.......هدف اول ۹۵✅🥳🥰....هدف دوم ۹۰🥳✅...هدف سوم ۸۵✅🤩😍.... هدف چهارم۸۰🤩🤩🤩

من از ۱۳ سالگی چادر سرم کردم با اینکه قدم خیلی کوتاه بود و 

همه میگفتن بهار تو چادد برات زوده ولی سرم میکردم جالبه حتی چادرم بدون کش و ساده بود و عشقم این چادر سر کردنم بود تا الان که ۲۷ سالمه  چادرم رو با هیچی عوض نکردم 😍

عزیزم دشمن میشن باهام سر چادر چون خودش بازن بی حجاب میخوان منم انگار انجوری شم

باید انقدر با اعتماد بنفس باهاشون روبرو بشی ...انقدر مرتب باشی و به چیزی که میپوشی اعتقاد داشته باشی که بقیه غرق بشن در تو...نه ک تو رو غرق کنن