2777
2789
فدای تو البته این خواب مختص من نوعی نیست ،اینها پیغامه برای همه دخترای مسلمون ،وظیفه منم انتقال مفهو ...

بله صد در صد 

البته دست مریزاد به شما که این پیام را قبول کردین

کم نبودن افرادی که چشم به روی حقایق بستن

بازم خیلی خیلی ممنونم

سلام،چادرم ساده س از وقتی یادم میاد دارمش

دخترم هم از چهار سالگی چادر داره تا الان که چهارده سالشه  مدلهای مختلف داره ،براتابستون یه چادر پوشیده داره که از زیرش فقط تی شرت میپوشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام،چادرم ساده س از وقتی یادم میاد دارمش دخترم هم از چهار سالگی چادر داره تا الان که چهارده سالشه ...

سلام عزیز دلم

ای جانم

خدا انشاءالله دختر نازنینتون را حفظ بکنه و به مادری چون شما که فرشته ای این چنین را تربیت کرده اجر بده

بله صد در صد  البته دست مریزاد به شما که این پیام را قبول کردین کم نبودن افرادی که چشم به روی ...

منم چادر ساده میپوشم البته همسرم میگه خانومی تره ،ان شا الله خانوم فاطمه زهرا و آقا امام زمان ازمون راضی باشن

سلام عزیز دلم ای جانم خدا انشاءالله دختر نازنینتون را حفظ بکنه و به مادری چون شما که فرشته ای این ...

سلامت باشین 

خدا عزیزانتون حفظ کنه

دعا کنید تا آخر با همین اعتقاداتش بمونه  

سلامت باشین  خدا عزیزانتون حفظ کنه دعا کنید تا آخر با همین اعتقاداتش بمونه  

انشاءالله

عزیزم دوست خیلی مهمه 

سعی کنید تا حد امکان به مکان های مذهبی رفت و آمد کنه

چون زنجانی هستید، هیئت ثارالله آقای مهدی رسولی فوق العاده است

من چادرم دانشجوییه الان یکساله سرم میکنم قبلش بعضی وقتا سرمیکردم بعضی وقتا ن یعنی تکلیفم باخودم معلو ...

سلام عزیز دلم

تاج بندگی روی سرت مستدام لم

حضرت زهرا نگهدارت باشه عزیزم

خدا بهت توفیق بده که علی رغم این سختی ها حجابت را حفظ میکنی

من برای رسیدنت به حاجتت، تا میتونم صلوات میفرستم!

سلام عزیز دلم تاج بندگی روی سرت مستدام لم حضرت زهرا نگهدارت باشه عزیزم خدا بهت توفیق بده که علی ر ...

ممنون عزیزم من از ی جایی ب بعد ب عشق حضرت فاطمه ی زهرا چادر سرکردم و بخاطر همین هم باهمه سختی هاش کنار میام هر چند همچین سختم نیست اگه عاشقش باشی

ممنون استارتر جان که لینک تاپیک رو برام فرستادی😍❤ من از همون ۷/۸ سالگی چادر سر میکردم تا الان که ۳۱ هستم، خیلی خیلی راضی ام از اینکه چادری ام و خداروشکر هم هیچ جا کنارش نذاشتم،❤💖 هر دو مدلش هم سر میکنم ولی حس میکنم چادر عربی یاهمون‌جده خیلی راحتتره ، البته مال من بدون کش هست، ولی خیلی روی سر خوب وایمیسته، ساده هم دارم که معمولا مهمونیا میپوشم

فکر کنم از وقتی که رفتم هنرستان یکم اینور اونور دقیقا یادم نیست🤦‍

مدل چادرمم لبنانی/بحرینی/عربی اصیل/حسنا اما در کل لبنانی بهتر از بقیس 💛🌱

آوینیِ درونم هِی میگه اینجا اسمش زمین نیست! سیاره رنجه! تکرار کن؟ سیاره رنج .. سیاره رنج .. سیاره رنج ..

از ۱۲ سالگی تقریبا کامل سرم بوده 

چون ی مدت فروشگاه حجاب داشتیم اکثر چادرا رو امتحان کردم 

ولی الان جده میپوشم یا ساده

میشه برای دل شکستم ی صلوات بفرستی؟🌹   فرستادی ریپلای کن🌹