2777
2789
تاج بندگی روی سرت مستدام عزیزم  حضرت زهرا نگهدارت باشه عزیزم

😘😘😘😘

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

من چادر های مختلفی دارم از چادر دانشجویی شروع کردم مثلا دانشگاه چادر دانشجویی میپوشم وقتی تنها میرم خیابان چادر دانشجویی وقتی با همسرم‌میرم خیابان فکر کنم لبنانی باشه اگر اشتباه نکنم وقتی هم میرم مراسم های خانومانه و مجلسی چادر ساتن ولی از همه چادرام بیشتر دوستش دارم همین لبنانیه هست یه مدل خاصه خیلی هم شیک و زیبا هست ...

من از سن ۱۶و اینا چادر میپوشیدم شاید هم زودتر و کاملا هم انتخاب خودم بود هییییچ اجباری در کار نبود بعد از ازدواجم چند تا از دوستام تاثیر گذاشتن روی عقاید چادری بودنم، نزدیک به ۳ماه مانتویی شدم البته مانتو پوشیده و کاملا حجابی اما بخاطر نگاهایی که بهم میشد و اصلا دوست نداشتم باز با انتحاب خودم چادرم رو انتخاب کردم و الان هم افتخار میکنم به چادری بودنم..

درضمن من سنی ندارم خیلی وقتها مورد تمسخر دوستهام قرار گرفتم چون عقایدشون‌متفاوت از من هست ولی با افتخار گفتم چادرم رو دوست دارم.

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
من چادر های مختلفی دارم از چادر دانشجویی شروع کردم مثلا دانشگاه چادر دانشجویی میپوشم وقتی تنها میرم ...

ای جانم چقدر قشنگ نوشتی عزیزم

دورت بگردم من

حضرت زهرا نگهدارت باشه عزیزم

ای جانم چقدر قشنگ نوشتی عزیزم دورت بگردم من حضرت زهرا نگهدارت باشه عزیزم

ممنون عزیزم همچنین شما🌷

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

خواهرای گلم دوستای نازنینم میخوام جریان چادری شدنمو اینجا بگم شاید براتون جالب باشه،من از بچگی چادر سر میکردم اما رو‌موقعیت خانواده و موقعیت جامعه،تا اینکه ازدواج کردم چادرو گذاشتم کنار به مدت سه ماه،البته پوشش مانتو هم پوشیده و سنگین بود ،تا اینکه یه شب خواب دیدم با یه شخصی صحبت میکنم ازش سوال کردم منو عذابم میدن بخاطر اینکه چادر نمیپوشم گفت نه،اما انتظار پاداش هم نداشته باش ،چون حجاب الانت در حد وظیفته اما برتر نیست،فرداش به خودم قول دادم برای همیشه چادر سر کنم اما برای دل خودم از روی یقین،دقیقا شبش خواب دیدم پشت یه سیم خاردار یه خانوم که چهرشو‌ندیدم یه چادر سفید کشدار مثل چادر نماز جشن تکلیف انداخت سرم وبهم گفت مبارکه حالا شدی سرباز آقا امام زمان،البته اگه لیاقتشو داشته باشم

خواهرای گلم دوستای نازنینم میخوام جریان چادری شدنمو اینجا بگم شاید براتون جالب باشه،من از بچگی چادر ...

سلام عزیز دلم

خوش اومدی به جمع ما

تاج بندگی روی سرت مستدام گلم

واقعاً چه سعادتی داشتی عزیزم

خوش به حالت گلم

سلام عزیز دلم خوش اومدی به جمع ما تاج بندگی روی سرت مستدام گلم واقعاً چه سعادتی داشتی عزیزم خوش ...

فدای تو البته این خواب مختص من نوعی نیست ،اینها پیغامه برای همه دخترای مسلمون ،وظیفه منم انتقال مفهوم بود