2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم من چادر عبا یی سر میکنم ازچادر خیلی راحته یه مدت لبنانی میزدم حالا  عربی درکل راحتن ...

سلام عزیز دلم 

تاج بندگی روی سرت مستدام گلم 

ممنون که اومدی همسایه حضرت معصومه 

سلام من چادری هستم از 5 سالگی بدون اجبار خانوده چادر پوشیدم چون دوست داشتم مثل مادرم ست باشم

الانم 19 سالمه خداروشکر تا الان حفظ ش کردم ان شاء الله بتونم خوب مواظبش باشم 

برام دعا کنید نی‌نی م سالم باشه برای سلامتیش حمد بخونید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
سلام من چادری هستم از 5 سالگی بدون اجبار خانوده چادر پوشیدم چون دوست داشتم مثل مادرم ست باشم الانم ...

دو مدل چادر میپوشم یکی عربی ولی مخصوص دوخت عراق هست با ایران فرق داره. یکی لبنانی اونم از نوع مقنعه دارش

برام دعا کنید نی‌نی م سالم باشه برای سلامتیش حمد بخونید خواهش میکنم 😭😭😭😭😭🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
چادری ام. از 11 سالگی چادر سرم و حجاب کامل کردم

بدون اجبار و کسی که بهم بگه این مسیر رو انتخاب کردم با عشق. وجود خدارو دارم توی حجاب و نماز حس میکنم. و خدا منو لایق این کرد که برم توی مسیر خودش و تضمین میکنه که پاداش پرهیز کاران محفوظ هست  

من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم  
بدون اجبار و کسی که بهم بگه این مسیر رو انتخاب کردم با عشق. وجود خدارو دارم توی حجاب و نماز حس میکنم ...

@mastane69    9‍ بفرما که میگی مجبورت کردن.خودم باعشق این مسیرو انتخاب کردم بدون گفتن هیچ کی. الان ثابت شد که عقده ای هرکسی که هست من یکی نیستم  هرکسی لایق نیست که بر مسیر خدایی.

من یک دخترِمحجبه-چادری-خدایی-اهل نمازهستم که به هیجعنوانمذهب روقبول ندارم واصلامذهبی نیستم  
@mastane69      9‍ بفرما که میگی مجبورت کردن.خودم باعشق این مسیرو انتخاب کردم بدون گ ...

کاش بجای حجاب سرت حجاب زبون داشتی

وای بحالت ک ادعای مذهبو حجاب داری چقدر بددهنی کردی و اون تاپیک ب منم گفتی هرزه

فقط از خدا میخوام ب راه راست هدایتت کنه نمیتونم مثل خودت جواب بدم چون ن ادبم اجازه میده ن میتونم انسان نمایی مثل تو باشم

سلام 

من مدل دانشجویی میپوشم،ی عربی هم دارم برای مهمانی ها.

از حدود۲۰سالگی ک دانشجو شدم نذر حضرت فاطمه کردم ک دانشگاه قبول شدم چادربپوشم.و همینم شد و دانشگاه چادرپوشیدم والبته حرمت جادرهم حفظ کردم باحجاب بودم باحجابترشدم و اخلاق چادریم حفظ کردم یعنی همونجوری سرب زیر بودنم همونجوری.بامتانت ک وقار چادرهم حفظ کرده باشم.

ازخود تعریف نباشه

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰
ای جانم تاج بندگی روی سرت مستدام گلم  حضرت زهرا نگهدارت باشه عزیزم

زنده باشین ممنونم ان شاءالله لایق باشم.

خدایا امتحانای سخت واسه آدمای سرسخته،یا ازاین امتحاناازم نگیر یا سرسختترم کن.🙏خدایا بابت هدیت ممنونم😍علی سان تمام امیدوعشقیه ک خدا بهم داد.ممنونم ازش.😍😘🥰