2777
2789

سلام. من ٢٧سالمه.

از دوره ی راهنمایی گاهی میپوشیدم. اما زمانی که دیگه مطلق پوشیدم همه جا حتی بیرون شهر و اینا یه لحظه هم در نیاوردم پیش دانشگاهی بودم. 

همه مدل میپوشم اما اکثرا ساده. 

خیلی هم به نظر خودم شیک پوشم. 

خواهرم گاهی چادر نمیپوشه اما همیشه به من میگه تو خیلی شیکی. 

چند بار با خواهرم رفتیم کافی شاپ من با چادر رفتم خواهرم بدون چادر اومد، من یکم حس بدی داشتم،خجالت کشیدم چون خیلی با بقیه متفاوت بودم. بعدا خواهرم بهم گف انقدر اونجا شیک و جذاب بودی منم با خودم گفتم کاش مثل تو چادر پوشیده بودم. 

من خیییلی به ظاهرم اهمیت میدم و همیشه بهترین و شیک ترین روسری و کیف و کفش رو میخرم تا دیگران فک نکنن چادریا بنجل پوشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام. من ٢٧سالمه. از دوره ی راهنمایی گاهی میپوشیدم. اما زمانی که دیگه مطلق پوشیدم همه جا حتی بیرون ...

یعنی ای کاش الان پیشم بودی تا من واقعا دورت میگشتم، تصدقت میرفتم، فدای تو بشم من چقدر خانومی تو 

واقعا انرژی گرفتم

تاج بندگی روی سرت مستدام گلم 

حضرت زهرا نگهدارت باشه 

چه تاپیک قشنگی منم اغلب اوقات می‌پوشم ، لبنانی، ولی نه همیشه، متاسفانه بخاطر بچه کوچیک گاها نمیپوش ...

فدای تو بشم من 

دورت بگردم

اولا تاج بندگی روی سرت مستدام عزیزم 

ثانیا آفرین به شما که همیشه حجاب داری

ثالثا فرشته کوچیکت هم بزرگ میشه؛ تا اون زمان مواظب یادگار حضرت زهرا باش

راستی این تاپیک حتما بخون، امیدوارم به دردت بخوره

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5084347/چطوری-با-بچه-راحت-چادر-سر-کنم

سلام  من از دبستان دوست داشتم فقط گاهی اوقات و مراسم ها میپوشیدی از دبیرستان دائمی شد همه جا م ...

فرشته آسمونی سلام 

حضرت زهرا نگهدارت باشه عزیزم 

از هجده سالگی خودم به انتخاب خودم سر کردم تحت هیچ فشاری نبودم پدرم ما رو راحت بار آورد ولی برای چادر خریدم باخوشحالی بهم پول داد چادر بخرم تحقیق کردم خیلی زیاد راجبه چادری شدن و نتیجه تحقیقم خوابی بود که دیدم یک شمشیر دولبه بود یک عده باید بلندش میکردن دستهای زیادی که یک شمشیر دولبه رو داشتن میبردن بالا بمن پیام رسید نفر آخرم که باید شمیر بلند کنم به همراه بقیه اون دستها.خوابمو که دیدم چادری شدم الان ۳۴سالمه 

از هجده سالگی خودم به انتخاب خودم سر کردم تحت هیچ فشاری نبودم پدرم ما رو راحت بار آورد ولی برای چادر ...

یعنی دورت بگردم من دوست جدید من

یعنی فدای تو بشم من

حضرت زهرا نگهدارت باشه عزیزم 

یعنی دورت بگردم من دوست جدید من یعنی فدای تو بشم من تاج بندگی روی سرت مستدام گلم  حضرت زهرا ...

عزیز دلی دوست جدیدم اتفاقا دوشب تاپیکتو خوندم و دنبال کردم چه چادری مناسبمه الان چادر عربی میپوشم بسیار منو گرد میکنه چندسال چادر ساده بعدش چادر ملی دانشجویی قجری چادر آرامش  عربی همه چی سر کردم ولی چون چاقم و قد کوتاه نتونستم بفهمم چه چادری منو از فاجعه چاقی درمیاره اگه میتونی کمکم کن نازنینم

عزیز دلی دوست جدیدم اتفاقا دوشب تاپیکتو خوندم و دنبال کردم چه چادری مناسبمه الان چادر عربی میپوشم بس ...

من دورت بگردم

لطف داری به من گلم 

عزیز برای لاغر نسون دادن ساده و دانشجویی ولی اجازه بده فردا تو تاپیک ۶۰۰ صفحه ای از بچه ها می پرسم و اطلاع میدم خدمتت

من دورت بگردم لطف داری به من گلم  عزیز برای لاغر نسون دادن ساده و دانشجویی ولی اجازه بده فردا ...

حتما برام بپرس خیلی برام مهمه از بس عربی سر کردم خسته شدم دانشجویی هم خیلی فرق نداره پس منتظر جوابم گلم