2777
2789
فدای تو بشم من عزیزم! چقدر خوب تبریک به خاطر انتخابت! انشاءالله حضرت زهرا بهت نظر بکنه!

خدانکنه عزیزم قربونت 

اره عزیزم از وقتی چادری شدم خیلی خیلی حس خوبی دارم نسبت به خودم 

نظر کرده عزیزم اصن قبلش فکر میکردم مسخرم میکنن تو دانشگاه با چادر خجالت میکشیدم بعد رفتم کربلا از خودش خواستم به محض اینکه برگشتم اصن انکار یه ادم دیگه شدم الان نه تنها خجالت نمیکشم از چادر بلکه افتخار میکنم و همش دعا میکنم کاش همه یروزی به این موقعیت برسن که بفهمن چادر چه لذتی داره

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم عاشق چادر عربی ام خیلی شیکه اما باید ساده بپوشم 😔 

چرا باید ساده بپوشی؟

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤
من خودم همه مدل چادر دارم ولی بیشتر عربی و لبنانی سر میکنم معمولا زیپ دار میکنم جلوی چادر رو که کلا ...

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد

وجود نازکت آزرده گزند مباد!

زنده باشی آبجی

خدانکنه عزیزم قربونت  اره عزیزم از وقتی چادری شدم خیلی خیلی حس خوبی دارم نسبت به خودم  ن ...

یا حسین! چیکر کردی صبح جمعه ای با دلمدختر!

آبجی افتخار کن به پوششت؛ خدا را شکر کن که تو این دور و زمونه همچین بینشی پیدا کردی!

من احساس میکنم لباس ما چادری ها خیلی مهمه مثلا من هروقت کفش اسپرت با شلوار جین میپوشم هی با خودم میگ ...

اخ اخ اخ 

منم همین فکرو میکنم

ولی خوب من خیلی تیپم تسپرته 

نمیدونم چیکار کنم

"کنکوریای تجربی دوستای عزیزم" ۳ تا تاپیک دارم که شاید به دردتون بخوره سوالی داشتید در خدمتم❤
منم عاشق چادر عربی ام خیلی شیکه اما باید ساده بپوشم 😔 

من سنتی دوست دارم کش بزن راحته

دیروز یکی از خانما گفتن جلوشو تا کمر میدوزم که نخوام با دست نگه دارم 

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
یا حسین! چیکر کردی صبح جمعه ای با دلمدختر! آبجی افتخار کن به پوششت؛ خدا را شکر کن که تو این دور و ز ...

قربونت عزیزم لطف داری

اره قربون حضرت زهرا برم بالاخره معرفت دادم بهم خدارو هزار مرتبه شکر۰😍

من از خدا میخوام توفیق بده فدای شهمه شما خواهرهای محجبه و مونم بشم! زنده باشی عزیزم

عزیزی شما

موفق باشی همیشه

😍😍

اخ اخ اخ  منم همین فکرو میکنم ولی خوب من خیلی تیپم تسپرته  نمیدونم چیکار کنم

عزیزهای دلم این یه تاپیکه مخصوص خانمهای محجبه و خوش تیپ

اونجا میتونید به جوابتون برسید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3571711/خانم-های-خوش-تیپ-محجبه-همه-بیاین-تو