2777
2789

سلااامممم دوستای عزیز. منم اومدم.

من از ۸ سالگی چادر پوشیدم. اینقد کوچولو بودم توی خیابون عین یه نقطه سیاه بودم😅😅😅

الانم چادر عربی اصیل میپوشم😍😍

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
وای واقعا مرسی که وقت گذاشتی و جوابمو دادی ،خانواده مخالفت نکردن ؟ یعنی خانوادتون باز بودن یا نعتقد ...

خواهش می کنم عزیزم 

نه خانواده خودم که تازه دوست داشتن ،  خدارحمت کنه پدرم که خیلی  خوشحال بودن

ولی خوب اطرافیان مثل خانم داداشم و فامیلهای دیگه همش می پرسیدن چرا چادری شدی  ، چون قبلا از چادری ها بد می گفتن که یه ظاهر را درست می کنند و .... ولی وقتی  می خواستم چادری بشم دیگه اینکه در موردم چی بگن برام مهم نبود ....

عزیزم اگه دوست داشتی یکم در مورد خودت بگو ، خانوادت مخالفت می کنند ؟ الان حجابت چطوره؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان من از ۱۷ سالگی و به انتخاب خودم چادری شدم  فعلا چون باردارم لبنانی سر میکنم ولی ...

راستی انشاءالله به حق حضرت علی اصغر بارداری خوبی داشته باشی 

ما هم خیلی خوشحالیم که شما اومدی پیشمون

سلام نازنین خواهرم  خوبی فدات شم؟ حضرت زهرا نگهدارت باشه گلم

قربون تو😍😍

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

سلام معصومه جون...حالتون خوبه؟

من خوشبختم...خدایا شکرت😍🤩....توکل بدون تفکر💪.......تو فقط بخواه تا خدا بهت بده....شکرگذاری فراموش نشه....تا زمانیکه ناخودآگاهت را در خودآگاهی درک نکنی، این ناخوادآگاه توست که بر زندگیت حکمرانی میکند و تو آن را سرنوشت می‌خوانی.💪