2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی شد که چادری شدین♥️

داستان اتفاقات و جریاناتی که داشتم و خیلی اذیت شدم به دنبال اون  خوابهایی که دیدم دو دفعه خواب امام زمان را دیدم  ... مفصله

بعد از اون سعی کردم رو خودم کار کنم همزمان هم رو ویژگیهای اخلاقی و هم ظاهری کار می کردم و هم شروع کردم قرآن را با معنی بخونم.....

ولی اصلا قصد نداشتم چادری بشم هم اینکه دست و پاگیر بود برام و هم به خاطر اطرافیان دوست نداشتم 

خیلی بی حجاب نبودم همیشه یکم موهام پیدا بود و یکم آرایش می کردم وهمیشه دوست داستم مانتویی بخرم که توش راحت باشم اما چون سخت پسند بودم موقع خرید  مانتویی که  می پسندیدم مانتوهای تنگ و تقریبا کوتاه بود قبلا تنوع زیاد نبود

دیگه آرایش را کامل کنار گذاشتم و موهامم دیگه پیدا نبود و ایتقدر گشتم تا مانتوی خوشگل  بلند  که اندامم توش نمیوفتاد خریدم  و دیگه گفتم حجابم کامله

شروع مردم به خوندن کتاب مکیال المکارم در مورد امام زمان بود هر جا  صحبت از خانمها میشد مهمترین مسئله حجاب بود و من دچار تردید شدم که نکنه  با مانتو اون حجابی که مدنظر هست را ندارم 

کتاب حجاب آقای مظهری و بانو مجتهده امین و چند تا دیگه کتاب در مورد حجاب خوندم 

و به این نتیجه رسیدم که اگه تاپ نمره ۲۰ باشه میشه با مانتو نمره ۲۰ را گرفت ولی چادر مثل امتیازهای اضافه است که علاوه بر اون نمره ۲۰ آدم میگیره 

اولش خیلی برام سخت بود می خواست محرم بشه نیت کردم این ده روز را با چادر برم اگه تونستم ادامه بدم 

یه چادر ساده داشتم که قبلا برا بعضی جاها سر می  کردم  ولی هیچ احساس خواستی موقع سر کردن نداشتم اما  اون روزی مه برا بار اول تو دهه محرم باید می زفتم بیرون و سرم کردم اینقدر حس خوب بهم داده بود که اصلا نمی تونم توضیح بدم و دیگه  از خودم جدا نکردم 

دیگه حتی اطرافیان هم برام مهم نبود که چی بهم میگن 

.....

با همپن چادر هم تو خاستگاریها و ازدواجم خیلی امتحان شدم......

ان شالله که تا آخر عمر لایقش باشم....

ببخشید خیلی طولانی شد

داستان اتفاقات و جریاناتی که داشتم و خیلی اذیت شدم به دنبال اون  خوابهایی که دیدم دو دفعه خواب ...

وای واقعا مرسی که وقت گذاشتی و جوابمو دادی ،خانواده مخالفت نکردن ؟ یعنی خانوادتون باز بودن یا نعتقد ؟‌ببخشید میپرسم برای خودم‌میخوام خیلی مشکل سر راهه منه خیلی...

عزیزم ممنون که خبرم کردی. 

منم از بچگی چادری هستم ولی از وقتی ازدواج کردم اعتقادم به چادر وحجابم بیشتر شده وعاشق چادرم شدم

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
سلام عزیز دلم تاج بندگی رو سرت مستدام گلم

ایشالا لیاقت داشته باشیم تا حافظ این امانت حضرت زهرا باشیم

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

سلام دوستان

من از ۱۷ سالگی و به انتخاب خودم چادری شدم 

فعلا چون باردارم لبنانی سر میکنم

ولی قبلن ساده سنتی سر میکردم 

خوشحالم که باهاتون آشنا شدم ۰😊

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت