2777
2789
دور تو بگردم من زنده باشی انشاءالله عزیزم

قربانت خانوم خانما..فدایی داری😍😍😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘🥰🥰🥰✌تقدیم باعشق برای شما طلا بانوی سایت😍👇👇👇

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شرمنده نکنید نازبانو! دورتون بگردم من

خواهش...قابل شما رو نداره...😍😍😍فدایی داری خوشکل خانوم جواهرسایت😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤✌

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  

سلام منم 25سالمه از اول راهنمایی چادری شدم البته تو شهرمون همه چادری بودن انواع چادرا هم پوشیدم تا حالا ولی اون مدلی که الان دارم یه عبای گشاده که یه شال بهش وصل میشه من شالشو جدا کردم عبا رو میپوشم با شال و روسریای مختلف

سلام منم 25سالمه از اول راهنمایی چادری شدم البته تو شهرمون همه چادری بودن انواع چادرا هم پوشیدم تا ح ...

سلام عزیز دلم

تاج بندگی روی سرت مستدام عزیزم

حضرت زهرا نگهدارت باشه گلم

شرمنده نکنید من را تو را خدا! دست خدا همراهتون گلم

برا پسرم دعا کن خانوم خانما😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍✌ممنون میشم عسل بانو😘😘😘😘😘😘😘😘👈❤❤❤❤❤❤❤

برا پسرم دعا کن خانوم خانما😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍✌ممنون میشم عسل بانو😘😘😘😘😘😘😘😘👈❤❤❤❤❤ ...

فدای پسرت و مادرش بشم عزیز دلم

چشم گلم حتماً اگه لایق باشم

سلام ببخشید میخواستم ببینم شما میتونید به من کمکی کنید؟ پیام گذاشتم اینجا اما جوابی ازتون ندیدم م ...

ببخشید چ کمکی ندیدم 

خدایا امیدم تویی .کمکم کن و به دلم ارامش بده 😭😭