2777
2789
سلام اول متن خوندم، دلم ریخت! فکر کردم میخوای بگی ما که خیلی کم هستیم     عشقی آبجی جان ...

اره درسته منم تجربه کردم 

مثلا تو مغازه هایی که دیدم قبلش پسره داره با دخترای بی حجاب میگه و میخنده و دخترا هم از اون بدتر بهش پا میدن پسره هم کلی تخفیف بهشون میده بعد تا من یچیزی میخوام چون (چادر سرمه و این یعنی من حریم شخصی دارم و نمیذارم کسی وارد حریم شخصیم بشه برعکس اون دخترا) بهم با اخم نگاه میکنه و جواب سوللامو میده

منم اصولا از اینجور مغازه ها هیچی نمیخرم و هیچوقتم پامو دوباره نمیذارم اونجا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره درسته منم تجربه کردم  مثلا تو مغازه هایی که دیدم قبلش پسره داره با دخترای بی حجاب میگه و م ...

فدای تو بشم من

در عوض الحمدلله آدم خوب هم زیاده، ما این چادر ساده به دست نیاوردیم که از دستش بدیم

فدای شما بشم من عزیز دلم

سلام عزیزم این حرفتون که میگید هنوز ما زیادیم درست نیست. تقریبا همه می دونن اکثریت مردم ایران ...

شاید اطراف شما اینجور باشه که کسی مسخره نکنه...

اما در جو خانوادگی ما....که همه و همه اطرافیان بی حجاب هستند و فقط فقط من و خواهرام حجاب کامل را داریم.این موضوع بیداد میکنه...

شما سعی کنید با هیچ نظری تا قبل از اینکه در موقعیت کسی قرار نگرفتی مخالفت نکن وهمگی سعی کنیم به نظر همه دوستان احترام بگذاریم

مامانِ یِ گُل پسر

شاید اطراف شما اینجور باشه که کسی مسخره نکنه... اما در جو خانوادگی ما....که همه و همه اطرافیان بی ح ...

سلام عزیز دلم

آبجی جونم سوءتفاهم شده ایشون منظورشاین نبود، حیفه دو تا خانم محجبه و فهمیده با هم به اختلاف بخورن

برای سلامتی شما و خواهرهای گلت وقت افطا دعا میکنم و یه تسبیح هم صلوات میفرستم

سلام عزیز دلم خوب هستید؟ افتخاری هست برای ما بودن شما در این تاپیک شما به قول نیما مصداق این شعر ...

این امر محبت سر شار شما رو نسبت به بنده میرسونه

شما لطف دارید ...ممنون از لطف و محبتتون...

بخدا خوب نیستما😅

بودنم توی جمع باصفاتون باعث شادی و افتخارمه😊

به ذره گر نظر لطف بو تُراب کند.....به آسمان رَوَد و کار آفتاب کند....
نفرمایید تاج سر هستید شما اگه خواستین پست اول را بخونید و جواب بدین!

من هم چادر معمولی دارم(مراسمات و مهمونیام از چادر ساده استفاده میکنم) البته الان مدتهاست که از همین چادر ساده استفاده میکنم خیلی دوسش دارم😆

وچادر عبایی هم دارم که گاهی ازش استفاده میکنم 

دوسش دارم چون توش آدم راحته

دوسش ندارم چون خوب نمیتونم رومو بگیرم باهاش

پارادوکس رو حال کن😅

من هم چادر معمولی دارم(مراسمات و مهمونیام از چادر ساده استفاده میکنم) البته الان مدتهاست که از همین ...

ای جانم!

تاج بندگی روی سرتون مستدام عزیزم

حضرت زهرا نگهدارتون باشه گلم

انشاءالله من و امثال من هم بتونیم شما را الگو قرار بدیم!

ای جانم! تاج بندگی روی سرتون مستدام عزیزم حضرت زهرا نگهدارتون باشه گلم انشاءالله من و امثال من هم ...

ممنون خانمی

خواهش میکنم خجالتم ندین

ان شاءالله که بی بی دوعالم دست همه ی مارو بگیرن