2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من راهنمایی بودم فقط موقع مدرسه رفتن سرم میذاشتم اما از وقتی رفتم دبیرستان خودم خواستم و بابام خیلی خوشحال شد و برام یه چادر خوب و گرون خرید.

آخه وقتایی که چادر سرم نبود حس بدی داشتم فکر میکردم همه نگام میکنند.الآن دیگه عاشقشم به خصوص از وقتی ازدواج کردم وابستگیم به چادر بیشتر شده.از اول ساده سر میکردم اما دو ساله دانشجویی هم دارم.

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*
سلام من راهنمایی بودم فقط موقع مدرسه رفتن سرم میذاشتم اما از وقتی رفتم دبیرستان خودم خواستم و بابام ...

سلام عزیزم

تاج بندگی روی سرت مستدام گام

حضرت زهرا نگهدارت باشه عزیرم

سلام عزیزم تاج بندگی روی سرت مستدام گام حضرت زهرا نگهدارت باشه عزیرم

سپاس مهربانو منم بهترین هارو برای شما آرزومندم

کسی که زیبایی اندیشه دارد ، زیبایی ظاهر خود را به نمایش نمی گذارد . *شهید مرتضی مطهری*

مدل لبنانی و صدفی سر میکنم چادر ساده ایرانی اصلا بهم نمیاد اما خودم عاشق چادر ایرانی ام

بعد از اتمام دوره دانشجویی به انتخاب خودم و با عشق چادری شدم. خیییلی هم راضیم. چادر عالیه بنظرم