2777
2789
ممنون فک کنم من ی بار دیگه م اینجا اعلام حضور کردم ههه اگه بشه بچه ها راهنماییم کنن دنبال یه چادر خ ...

چادر جلابیب

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چادری و محجبه بودم,دیدم شوهرم دوست دختر داره چند تا و خیانت میکنه,منم از لجم برداشتم,چون انقدر حقیر بودم که کار دیگه ای از دستم بر نمیومدم,اون دختره هم ازین جدیدا بود ولی هم سن خودم,منم اتیش گرفتم

چادری و محجبه بودم,دیدم شوهرم دوست دختر داره چند تا و خیانت میکنه,منم از لجم برداشتم,چون انقدر حقیر ...

سلام جای این بحث اینجا نیست اما بهعنوان خواهر کوچکتر باید عرض کنم جواب بد را با یه اشتباه دیگه نمیدن، شما به خاطر خدا حجاب داشتی پس روا نیست به خاطر اشتباه همسرت، نافرمانی خدا را بکنی!

ببین عزیزم شهری ک ماهستیم بحدی ادماش باکلاسو شیکن ک نگو نود درصدشونم چادری ان البته فقط تو محیط خودمون اینجوری ان میرن شمالو اینجور جاها تمام ولنگو بازن منظورم اینه اگه خواستی چادری هم بشی مثل ماها چادریه باکلاس باش من اصلا ملیو عربی دوس ندارم فقط چادر شیک بخر 

ببین عزیزم شهری ک ماهستیم بحدی ادماش باکلاسو شیکن ک نگو نود درصدشونم چادری ان البته فقط تو محیط خودم ...

سلام من که چندین ساله چادری ام عزیزم!

راستی شهرتون کجاست با این مختصات؟

سلام جای این بحث اینجا نیست اما بهعنوان خواهر کوچکتر باید عرض کنم جواب بد را با یه اشتباه دیگه نمیدن ...

میدونم,خودمم ناراحتم,ولی کاری از دستم برنمیومد ,از حرصم کردم,میدونم,حرفت درسته,من بدبختم

میدونم,خودمم ناراحتم,ولی کاری از دستم برنمیومد ,از حرصم کردم,میدونم,حرفت درسته,من بدبختم

نگو آبجی اینزوری، خداوند یکیاز بزرگترین نعمت هایی که به ما بخشیده، کرامت هست، هیج وقت به خودت نگو بدبخت، اگه کار اشتباهی کردی، برگرد و جبرانش کن، من همیشه در خدمتم

خیلی چادرو دوست دارم ولی نمیدونم چرا بعد مدتی کنار میزارمش ولی از ته دل عاشقشم حدود ۴سالی میشه ک چاد ...

سلام عزیز دلم

از خدا میخوام خودش کمکت کنه عزیزم

حضرت زهرا نگهدارت باشه گلم

سلام عزیز دلم از خدا میخوام خودش کمکت کنه عزیزم حضرت زهرا نگهدارت باشه گلم

اوهوم برام دعا کنید بین دوراهی موندم عقلم میگه خدایی باش ولی ..... نمیتونم انگار کسی این اجازرو نمیده 

خیلی دوس دارم به خدانزدیک تربشم ولی احساس میکنم یه مانعی وجودداره

اوهوم برام دعا کنید بین دوراهی موندم عقلم میگه خدایی باش ولی ..... نمیتونم انگار کسی این اجازرو نمید ...

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار

که رحم اگر نکند مدعی خدا بکند!