2777
2789
عنوان

جمعه های کذایی

165 بازدید | 18 پست

شوهرم شغلش ازاده،از صب میره تا دو سه،دوباره از چار پنج میره تا ده شب،فقط جمعه ها میتونیم پیش هم باشیم که تقریبا هرهفته میریم خونه مامانش،وقتی میریم اونجا شوهرم و مامانش میشینن به تعریف کردن،منم یا باید غذا درست کنم یا پهن کنم و جم کنم،یا چای درست کنم،اگرم بشینم پیششون فقط خودشون تعریف میکنن،منم هیچی

شوهرم کارش یا اینه یا اینکه بره به درختاش رسیدگی کنه،آخه اونجا روستاس و شوهرم چن تا درختی اونجا داره

امروزم پاشد گفت بریم،گفتم من نمیام،گفت بیا یه دوری بزن،گفتم کدوم دور؟؟یا میری سراغ درختات یا میشینین به حرف زدن،منم انگار کارگر،نه بهم توجهی میکنین نه هیچ

خلاصه اینکه آخرش به دعوا کشیده شد،گفت بهم میگی میری زیر درختا 

نمیدونم چرا اصلا نمیشه باهاش حرف زد،حرف من اصلا درخت مرخت نبود،من داشتم بهش میگفتم بهم توجه نمیکنی،به جای اینکه بگه بیا بریم درستش میکنم دعوا میکنه و میره

سه ساله حرفم باهاش همینه یه بار رفتارشو تغییر نمیده

حالم از هرچی جمعس به هم میخوره

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اخی....

کاش خودتون ی خونه تو روستا داشته باشین ..هر هفته برین همونجا ی سرم برین به مادرشوهرت بزنینو بیایین

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بهت سخت میگذره نرو اونم چند بار بدون تو بره بهش خوش نمی‌گذره جمعه هاشو تقسیم میکنه

اگه تا ابد باهاش نرم هیچ تقسیمی در کار نیست

پدرشوهرم فوت کرده،میگه مامانم تنهاس،یادم نیس آخرین جمعه ای رو که خونه خودم بودم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

اوووووووه😥😥😥😥😥😥😥

منم خونه ییلاقیه پدرشوهرمه

شوهرم که از صبح میره بیرون

خواهرشوهر و مادرشوهرمم تو اتاق یه سره حرف میزنن

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
جمعه های منم یکی درمیون اونم تازه جمعه ای که باشه نصف و نیمه هست 

اگه یه جمعه نریم مادرشوهرم گله میکنه میگه چرا نیومدین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوووووووه😥😥😥😥😥😥😥 منم خونه ییلاقیه پدرشوهرمه شوهرم که از صبح میره بیرون خواهرشوهر و مادرشوه ...

وای خییییییلی بده خیلی😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قهر کرد رفت تنها؟؟

اره،تنها رفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه تا ابد باهاش نرم هیچ تقسیمی در کار نیست پدرشوهرم فوت کرده،میگه مامانم تنهاس،یادم نیس آخرین جمعه ...

حق داری پس تو هم جمعه هاتو اونجوری که دوست داری بگذرون ی گاهی هم باهاش برو که سر لجبازی پیش نیاد