2789
پس واقعا غربت نتوانستيد تحمل كنيد چون تنها نبودين و اينكه اينجور كه گفتيد من  اينطور متوجه شدم& ...

بله دقیقا درسته ...میگم که باوجود همه اینها بازم سخته..گرچه ممکنه برای خیلی ها خوب باشه ولی هرگز نباید رویایی فکر کنن در موردش...

ممنون عزیزم ..شماهم ❤ 

حالا کدوم کشور می رین؟

برادرم از طریق اداره کار و رفاه نروژ اقدام کرده واسه من که مدارکمو فرستادم و تایید کردن با توجه به سابقه کارم و وقتی رسیدم یه ازمون به اسم menteregning medike که شرکت میکنم و با نمره بالای ۸۰ پذیرش میشم و شروع به کار میکنم تا وقتی کارم درست بشه پیش برادرم هستیم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اصلا به هوای اینکه اونجا حقوقا زیاده و اینا نرید پشیمون میشید

اصن فک نکنم با مول ما بشه رفت ولی از اطرافیان هرکی رفته راضیه 

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
فقط فضولی اگه نباشه حقوق تقریبیش چقدره؟

متوسط حقوق پرستارهای نروژ ۵۰/۰۰۰دلار هستش ولی اگر پرستار خبره باشی تا ۱۰۰/۰۰۰دلار هم دریافتی دارن ولی من تا جا بیافتم ۲ سالی طول میکشه چون یه دوره چند ماهه کالج هم باید بگذرونم نمیدونم چی میشه اما امیدم به خداست دیگه ببینم چطور میشه استرسم دارم ولی احساس میکنم این درست ترین کاره 

اصن فک نکنم با مول ما بشه رفت ولی از اطرافیان هرکی رفته راضیه 

معمولا هر وقت میخوان پز بدن میگن ما چنینیم اینجا و اینا

بعد که پدر مادرشون رو می بینیم دارن میگن که از رفتن خیلی پشیمونن

معمولا هر وقت میخوان پز بدن میگن ما چنینیم اینجا و اینا بعد که پدر مادرشون رو می بینیم دارن میگن ...

انشالله خدا پشت و پناه همه باشه و کمک ماها

شماهایی ک تو امضاتون در خواست صلوات کردین برای همتون صلوات میفرستم و لایک میکنم ک بدونین فرستادم👌
متوسط حقوق پرستارهای نروژ ۵۰/۰۰۰دلار هستش ولی اگر پرستار خبره باشی تا ۱۰۰/۰۰۰دلار هم دریافتی دارن ول ...

انشاا... موفق باشی تو کارت و اونجا زندگی خوبی داشته باشی

برادر من ۱۰ سال که نروژ و دختر خالم ۱۸ سال که هلند زندگی میکنن واقعا  راضی هستن  من و ...

شما و همسرتون اینجا هم موفق هستید... مطمئنم اونجا هم موفق میشید و زندگیتون رو می سازید

نروژ کشور خیلی خوبی هست

برادر من ۱۰ سال که نروژ و دختر خالم ۱۸ سال که هلند زندگی میکنن واقعا  راضی هستن  من و ...

ژاکلین جان شما رفتین هلند؟

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

سلام عزیزم. ممنون میشم جواب من رو بدین. من ماما هستم. چطور میتونم بیام نروژ؟ شرایط کار چطوریه؟ ممکنه کمکم کنین؟ 

سلام رفتین شما کدوم کشوری الان؟

من با ویزای xg1 که برای کادر درمان هست دانمارک هستم مدت ویزا ۳ سال هست باید توی این مدت زبان دانمارکی رو پاس کنم و صحبت کنم تا بتونم به عنوان پرستار کار کنم