منم از اطرافیان هرکس رفته راضی هستش و دیگه برنگشته 😊
دقيقاااا ، من هم از اطرافيانم فقط يك نفر براي تحصيل رفت المان بعد از درس اش برگشت ، فقط ان مثال نقض هست
بقيه شايد اگر بگم نزديك ١٠٠ خانواده هستند كه دوستان و فاميل كه مهاجرت كردن و راضي هستند و برنگشتند البته چند سال اول سخت هست اما بعد عادت ميكنند و دوست پيدا ميكنند كارشون اوكي ميشه .
دقيقاااا ، من هم از اطرافيانم فقط يك نفر براي تحصيل رفت المان بعد از درس اش برگشت ، فقط ان مثال نقض ...
بله برای تحصیل که پدر مادر همینجوری برات پول میفرستن راحت لم میدی که همه تو خانواده ما راضی بودن اونایی که برای کار کردن (مثلا اونجا حقوقا زیاده) میرن پشیمون میشن
برادر من ۱۰ سال که نروژ و دختر خالم ۱۸ سال که هلند زندگی میکنن واقعا راضی هستن من وهمسرمم تصمیم گرفتیم که بریم البته من پرستارم و از طریق پرستاری اقدام کردم و همه مدارکمو فرستادم تا ۲ ماه دیگه جواب میادش ببینم چطور میشه همسرم شرکت نفتی که خودشو بازخرید میکنه به خاطر بچم دوست داریم که برم چون دوست ندارم بچم توی فضای ایران بزرگ بشه
فرقش این هستش که جامعه ای که خودم توش بزرگ شدم رو مناسب بچم نمیدونم دوست ندارم که اونجوری که من اذیت شدم برای درس خوندن و تفریح کردن و رشد کردن بچم همون مراحل طی کنه میخوام یه فضای دیگه رو امتحان کنم الان که موقعیتشو دارم
متاهلم و همسرم اونجا بودن و اقامت داشتن ولی برگشتیم ..
پس واقعا غربت نتوانستيد تحمل كنيد چون تنها نبودين و اينكه اينجور كه گفتيد من اينطور متوجه شدم همسرتون از قبل انجا بودن و شما سختي هاي اول مهاجرت هم نداشتيد مثل پيدا كردن خونه ، كار ،....