2777
2789
منم از اطرافیان هرکس رفته راضی هستش و دیگه برنگشته 😊

دقيقاااا ، من هم از اطرافيانم فقط يك نفر براي تحصيل رفت المان بعد از درس اش برگشت ، فقط ان مثال نقض هست 

بقيه شايد اگر بگم نزديك ١٠٠ خانواده هستند كه دوستان و فاميل كه مهاجرت كردن و راضي هستند و برنگشتند البته چند سال اول سخت هست اما بعد عادت ميكنند و دوست پيدا ميكنند كارشون اوكي ميشه .

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دقيقاااا ، من هم از اطرافيانم فقط يك نفر براي تحصيل رفت المان بعد از درس اش برگشت ، فقط ان مثال نقض ...

بله برای تحصیل که پدر مادر همینجوری برات پول میفرستن راحت لم میدی که همه تو خانواده ما راضی بودن اونایی که برای کار کردن (مثلا اونجا حقوقا زیاده) میرن پشیمون میشن

برادر من ۱۰ سال که نروژ و دختر خالم ۱۸ سال که هلند زندگی میکنن واقعا  راضی هستن  من وهمسرمم تصمیم گرفتیم که بریم البته من پرستارم و از طریق پرستاری اقدام کردم و همه مدارکمو فرستادم تا ۲ ماه دیگه جواب میادش ببینم چطور میشه همسرم شرکت نفتی که خودشو بازخرید میکنه به خاطر بچم دوست داریم که برم چون دوست ندارم بچم توی فضای ایران بزرگ بشه 

فرقش این هستش  که جامعه ای که خودم توش بزرگ شدم رو مناسب بچم نمیدونم دوست ندارم که  اونجوری که من اذیت شدم برای درس خوندن و تفریح کردن و رشد کردن بچم همون مراحل طی کنه میخوام یه فضای دیگه رو امتحان کنم الان که موقعیتشو دارم 

بله برای تحصیل که پدر مادر همینجوری برات پول میفرستن راحت لم میدی که همه تو خانواده ما راضی بودن اون ...

نه خوب بعد از تحصيل همونجا كار هاي اقامتشون كردن و موندن چون ويزا تحصيلي كه اقامت دائم محسوب نميشه 

فقط يك نفر برگشت 

بقيه هم كه ويزا كار گرفته بودن 

البته به نظر خودم شرايط خيلي گل و بلبل نيست 

اما خوب از وضعيت فعلي كشور خيلي بهتره

نه خوب بعد از تحصيل همونجا كار هاي اقامتشون كردن و موندن چون ويزا تحصيلي كه اقامت دائم محسوب نميشه&n ...

اره خب 

ولی هر کشوری بهتره به غیر از المان و انگلیس خییییلییی نژاد پرستن

متاهلم و همسرم اونجا بودن و اقامت داشتن ولی برگشتیم ..

پس واقعا غربت نتوانستيد تحمل كنيد چون تنها نبودين و اينكه اينجور كه گفتيد من  اينطور متوجه شدم همسرتون از قبل انجا بودن و شما سختي هاي اول مهاجرت هم نداشتيد مثل پيدا كردن خونه ، كار ،.... 

انشالله كه هرجا هستيد خوشبخت و سالم باشيد 😘 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز