2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با بچه ی کوچیک سخته.دوستش با ماشین ما رفته خوش گذرونی

چرا سخته .. بچه رو بزارید تو کالسکه.. همیشگی که نیست ..یکبار اینطور شده .. انعطاف پذیر باش

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 

سلام عزیزم ، بنظرم 😊فدای   سرتون وقتی اتفاقی افتاده که نمیتونی  حلش کنی بهترنیست بجای ناراحتی وغصه و دلخوری و قهر از همون لحظه ها به شکل دیگه ای استفاده کنین ... به این فکرکن که جمعه ای که میتونی به هرنحوی باهمسرت خوش بگذرونی برای این مسیله کوچیک خراب بشه ووقتی شنبه بشه بگی حیف شد درسته ماشین نبود ولی میشد کارای متنوع دیگه ای کنارهم انجام بدیم❤افسوس خوردن واقعا عذاب اوره❤

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
سلام عزیزم ، بنظرم 😊فدای   سرتون وقتی اتفاقی افتاده که نمیتونی  حلش کنی بهترنیست بجای نار ...

آفرین به شما.چقدر اانرژی مثبتید.فقط دوستش یکم پرروئه میترسم برای همیشه عادتش بشه

آفرین به شما.چقدر اانرژی مثبتید.فقط دوستش یکم پرروئه میترسم برای همیشه عادتش بشه

فدای شما❤ یه نظر کوچولوی دیگه به همسرت بگو بارامش از دغدغت که مثلا محمدجان دوستت این هفته ماشینو فقط میخواست ؟ یجوری که منظورت رو متوجه بشن  باحس خوب لفظ خوب ❤ چون اصولا اقایون از امرونهی مستقیم اینکه بگیم بهشون این کارت غلطه چرااین کارو کردی بااین لحن باعث میشه گارد بگیرن بنظرم😊❤

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
فدای شما❤ یه نظر کوچولوی دیگه به همسرت بگو بارامش از دغدغت که مثلا محمدجان دوستت این هفته ماشینو فقط ...

درسته عزیزم اما شوهرم با همه رودرواسی داره.نمیتونه به این دودستش نه بگه

درسته عزیزم اما شوهرم با همه رودرواسی داره.نمیتونه به این دودستش نه بگه

❤ یه راهکار بامزه یه دوبار که ماشین خواست دوستشون بگن باید بریم مثلا خونه مادرزنم یا یه جایب که خانوادگی قرار دارینو حتما باید ماشینو ببرین چون همه جاشون نمیشه یه چندبار که ماشین خواستن اینو بگین ان شاالله متوجه بشه که اقاجون به چه زبونی بگیم نمیخواهیم ماشینمونو بهت بدیم ‎:D تواین دوره باادمای بخصوص پررو باید مثل خودشون باشی یا باسیاست بری جلو😊 ماهم ماشاالله زیاد داریم 😃... هیچ مشکلی نیست توی دنیا که نشه حلش کرد حالا باحرف نشد باعمل به جز مرگ... ان شاالله این هفته بیشتر خوش بگذره بهتون ❤😊

ان شالله.ممنون مهربون خانم.زندگیتون پر از آرامش

فدای شما گلم❤😊 همچنین زندگی پراز ارامشو حس خوب البت چاشنی هرزندگی بحث وناراحتی هست حالا برای هرکی به هرشکل و  ارزو میکنم اینقدر لحظات شاد زندگیتون واقعی و پررنگ باشه که محو کنه تمام لحظه های ناراحتی رو❤♡

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز