2777
2789
مثل خاب رفتن میشه.چطوی پات خواب میرا یوقتایی دستات اوجوری میشه

یعنی احساس خواب وبی حسی بهمون دست میده ؟ من نبض دست وپادارم ده روزه دیوانه شدم بخدا ...میخام شنبه برم متخصص داخلی شاید مال تیروییدم باشه

نمیدونم ولی بیشتر برای افراد افسرده وحساس اتفاق میفته ؟ من الان بیست روزه تپش قلب ونبض نوک دست وپا د ...

وای من هم افسرده ام هم حساس تازه جدیدا احساس میکنم فکم هی منقبض میشه میخواد قفل بشه از ترسم به کسی نگفتم

همه چی به وقتش قشنگه🎀🎀🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها حالم بد شد دلیل ان اس چیه نیشه بگید دارم دیونه میشم

نه عزیزم هر علایمی ک این بیماری نیست ..اینطور کخوندم علایم حسی مثه خواب رفتگی دست وپا .بی حس شدن .گزگز و تاری دید دوبینی واینجورچیزا 

همینجوریه منم دارم یعنی ام اس؟!!!!!! بعد چرا ادم این مریضیو میگیره؟ دلیلش چیه اگه میدونید بگید

دلیلش هنوز صدرصد کشف نکردن

میگن هم سیستم ایمنی پایین باشه و ناراحتی

حتما  ام ار بدید اگه زود متوجه باشی با دارو زود خوب میشید.اسمش اونطوری که تو دهنا افتاده ترسناک ...

من میترسم بخدا .. نوک انگشتان دست وپام انگاری قلب داره و همینطور تپش قلب دارم .. کلافم 

[QUOTE=97751935]یعنی احساس خواب وبی حسی بهمون دست میده ؟ من نبض دست وپادارم ده روزه دیوانه شدم بخدا ...میخام شنبه بر ...[/QUOT 

دکترای داخلی علکی ربط میدن به یچیز دیگه

حتما داخلی مغز و اعصاب باید رفت

اونا تشخیصشون درسته

[QUOTE=97751935]یعنی احساس خواب وبی حسی بهمون دست میده ؟ من نبض دست وپادارم ده روزه دیوانه شدم بخدا ...

یعنی حتما حالت خواب رفتن داره دست وپا ؟مشکل تیرویید دارم مال اون نیس یعنی ؟

من علائمم تپش قلب لرزشو گزگز شدن دستام به شدت بهضی اوقات انقد دستام میلرزه از دستم وسیله میفته یا و ...

منم همینطورم اصلا دوست ندارم جایی برم کسلم وهمینطور بدنم مثه قلب میزنه

وقتی یکی سردرد داره  خوب  نمیشه یه مدت،بجای اینکه قرص  آرامبخش بخوره باید بره از لحاظ تومور  مغزی چکاپ بده. 

وفتی ام یه مشکلی شبیه به علائم ام اس دارید حتما اولین کار اینه که ام ار آی بدید تا خیالتون راحت بشه.اگه خدایی نکرده مشکلی بود سریع با دارو درمان بشید بدون هیچ ترس ....