2777
2789
عنوان

علتشو میدونین😟

141 بازدید | 19 پست

چرا یسری ادمها هر اتفاقی میخواد بیفته خوابشو میبینن و همینطور حس ششمشون نسبت ب ادمها و اتفاقات قویه  

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا😒

استرسی بنطرم بخدا چون مرگ بخاد اتفاق بیفته اینا متوجه میشن اتفاق بد بیفته اینا خاب میبینن کلا یه جوریه من نمیپسندم 

اخمم نکن😶

تیکر بارداری نیست دعا کنید ب خاستم برسم خواهش میکنم یه صلوات مهمونم کنید😍😍😚😚😚😚
متاسفانه من حس ششم قوی دارم ...متاسفانه  بیچارم کرده اتفاقا

اره منم همینطور.کللللل پیشبینیام راسه حتی عصر جدید واقعیت اتفاق و ذات و حرف ادمها مثل قطار راه میره تو سرم  

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪

اره خیلی بده من مادرشوهرم هرچی بشع میگه من خوابشو دیدم مثلا دیروز

حالا یه بار برای همسرم خواب خیلی بدی دیده بود که هروقت یادم میفته دیونه میشم بنظرم کسی هم خوابهای اینجوری بببینه نباید بگه به کسی مدال افتخارنمیدن که فقط باعث نگرانی میشه

خدایا نی نی مو بخودت می سپارم 
منم اینطوریم😧علتش چیه

نمیدونم شاید یه چیز ذاتی باشه یه چیزی ک خدا تورو از بقیه ادما جدا کرده حالا خودت اذیت نیستی با این حسی ک داری

تیکر بارداری نیست دعا کنید ب خاستم برسم خواهش میکنم یه صلوات مهمونم کنید😍😍😚😚😚😚
اره منم همینطور.کللللل پیشبینیام راسه حتی عصر جدید واقعیت اتفاق و ذات و حرف ادمها مثل قطار راه میره ...

واسه شما خوبه ..من خدایی ناکرده کسی بخواد فوت کنه خواب میبینم ..هروقت میگم خواب دیدم شوهرم میگه بسم الله میشه تو نخوابی 😂😂😂اوایل اعتقادی نداشتم ..الان پیدا کردم و خوابامو تعریف نمیکنم 

نمیدونم شاید یه چیز ذاتی باشه یه چیزی ک خدا تورو از بقیه ادما جدا کرده حالا خودت اذیت نیستی با این ح ...

اذیت ن.خداروشکر میکنم ولی وقتی یکی منو ببینه میگه ملودی باز چ خوابی واس ما دیدی😓

مامان فدات شه😍😍💅👒👑👠💄💙💙👪