2777
2789

اولش‌‌میری‌‌‌‌یکم‌استرس‌داری‌از‌کنار‌خیابون‌‌‌فقط‌باهات‌کلاچ‌ترمز

کار‌میکنه‌توام‌هی‌میگی‌وای‌میتزسم‌بسه‌اونم‌میگه‌برو😂

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بعد‌جلسه‌سوم‌میگه‌خودت‌باید‌از‌دم‌ در‌اموزشگاه‌تا‌محل‌تمرین‌بشینی‌توام‌متعجب‌ک‌چجوری

چقدر خوبه که با کاربرای دیگه خوب حرف بزنیم   واگه با نظرشون مخالفیم یا تاپیکشونو دوست نداریم ریپلای نکنیم و وارد تاپیک نشیم،اینجوری ناخودآگاه دل کسیم نمیشکنیم  
اولش‌‌میری‌‌‌‌یکم‌استرس‌داری‌از‌کنار‌خیابون‌‌‌فقط‌باهات‌کلاچ‌ترمز کار‌میکنه‌توام‌هی‌میگی‌وای‌میتزسم ...

عزیزدلم.کلی خندیددددم..چطوری اعتمادبنفسمو بالا ببرم

عزیزدلم.کلی خندیددددم..چطوری اعتمادبنفسمو بالا ببرم

مربیت‌چرت و پرت‌گف‌ک‌فلان‌‌کار‌اموزم‌اینجوری‌بود‌تو‌نیستی‌

گوش‌نده‌همه‌یه‌جورن‌اون‌حرف‌الکی‌میزنه

استرس‌نداشته‌با‌ش‌همش‌از‌سمت‌راست‌حرکت‌کن‌‌.‌دیدی

مربی‌زیاد حرف‌میزنه‌چپ‌نگاش‌کن😂

ای جاان..جلسه چندم میگه پارک کن؟

چهارم‌پنج‌‌دیگه‌پارک‌با‌دنده‌معکوس‌‌.۶.۷‌الی‌۸‌‌پارک‌دوبل

مربیت‌چرت و پرت‌گف‌ک‌فلان‌‌کار‌اموزم‌اینجوری‌بود‌تو‌نیستی‌ گوش‌نده‌همه‌یه‌جورن‌اون‌حرف‌الکی‌میزنه

حتمااااا.تنهاکارم اینه که  الکی  گوش  بکنم و خودمو به کوچه علی چپ بزنم.خخخ

حتمااااا.تنهاکارم اینه که  الکی  گوش  بکنم و خودمو به کوچه علی چپ بزنم.خخخ

‌مربیه‌من‌ک‌خیلی‌اذیتم‌کرد‌‌‌بعد‌اینم‌بگم‌وقتی‌تو

به‌عنوان‌یه‌کار اموز‌خانوم‌‌مبتدی‌‌پشت‌فرمونی‌‌ممکنخ

پسرا‌یا‌اقایون‌بهت‌تیکه‌بندازن‌‌بگن‌پاتو‌از‌رو‌گاز‌بردار‌نسوزه‌یا

گازکنار‌یخچاله‌چرت‌و پرت‌بخند‌به‌دل‌نگیر‌‌چون‌اونا‌فکر

میکنن‌فقط‌خودشون‌رانندن

ی کار کثیف میکنن اونم اینه ک کار خلاف قانون میگن انجام بده اما طبق قانون انجام بده اون میگه ک هلت کن ...

اره‌‌‌افسرم‌این‌‌فنو‌میزنه‌روی‌ادم

‌مربیه‌من‌ک‌خیلی‌اذیتم‌کرد‌‌‌بعد‌اینم‌بگم‌وقتی‌تو به‌عنوان‌یه‌کار اموز‌خانوم‌‌مبتدی‌‌پشت‌فرمونی‌‌مم ...

عزیزم چه دلت پره..خداروشکر گواهینامتو گرفتی