2777
2789
عنوان

واکسن شش ماهگی😭😭😭😭

24393 بازدید | 28 پست

بچه ام هلاک شد اسهال گرفته استفراغم میکنه از بس گریه کرده دیگه دهنش جون نداره 

پاشد همچین سفت نگه داشته که تا به هرجا دست داد میزنه از گریه بمیرم الهی تبش ام از ۳۸ پایین نمیاد چیکار کنم 

کسی مثل بچه من بوده؟؟

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

وبعد واکسن اینطور شده؟؟

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکارا کردی براش؟

شیاف گذاشتم براش الان دوروزه همینه قطره ام که هنوز هر چهار ساعت میدم ولی انگار نه انگار 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
وبعد واکسن اینطور شده؟؟

آره دیروز واکسن زدیم دیروز تب شدید داشت امروزم اسهال و استفراغ

دختر من برا واکسن چهار ماهگی همش استفراغو اسهال بلغمیو خلطی داشت تا یکی دوما ادامه داشت فهمیدم به قطره استامینوفن حساسیت پیدا کرده.برا ۶ماهگیشم استا گرفتم یبار ک دادم همش شیر بالا اورد دیگه مطمعن شدم حساسیت داره بهش بروفن براش گرفتم

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟

براش کمپرس  سرد گذاشتی.استامینیفونش را ب موقع بده.هر چهار ساعت دوبرابر وزنش.اگه دیدی تبش زیاده ب من بهداشت گفت هر سه ساعت استا را دوبرابر وزنش بده.

حتما دست و صورتش را با آب ولرم مرتب بشور.ی پیاز ورقه ورقه کن کف پا و روی شکمش بزار.

من دوتا واکسن قبلش اصلن هیچیش نبود ولی شیش ماهگیش خیلی اذیت کرد و تبش بالا رفت توی شب.حتما حواستون بهش باشه تا صب

دختر من برا واکسن چهار ماهگی همش استفراغو اسهال بلغمیو خلطی داشت تا یکی دوما ادامه داشت فهمیدم به قط ...

منم از امشب دیگه بهش پروفن میدم 

آره دیروز واکسن زدیم دیروز تب شدید داشت امروزم اسهال و استفراغ

چه قطره ای بهش میدی؟

پاشویه میکنی؟

نمیزاره پاشویه اش کنم تا آب میخوره به یه جاش غش میکنه از گریه😭😭😭

وزنش چقده، قطره درست میدی،؟

۷ کیلو ۱۴ قطره میدم بهش