2777
2789
عنوان

از موعدم گذشته میشه بیایین کمکم🙏

158 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان✋

من پریودی منظمی دارم و سیکلمم ۲۷ روزست...! درحال اقدامم هستم...!

الان سه روزه که از موعدم میگذره و علائمم:یبوست،دردکم سینه،کمردرد بالای استخوان های پشت کمر،تکرر ادرار شدید جوری که از دستشویی میام بازم حس میکنم دارم،درد دهانه واژن به سمت مقعد بیشتر...!

الانم مسافرتم دسترسی به داروخونه و بی بی نداره خودم میگم شنبه میرم آز

اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر عزیزم

به نظرتون باردارم...؟

برای چی دکتر...؟

اِلهی و رَبّی مَن لی غَیرُک...🙏🌟                             رَبِّ لا تَذَرنی فَرداً وَ انتَ خَیرُ الوارِثِین...💛👼🏼                 اللهم صَّلِ عَلی مُحَمد وآلِ مُحَمد و عَجِل فَرَجَهم...🌻
بارداری ولی حتمابرودکترمنم تکررادراروعفونت ادرارداشتم سقط کردم

واییییی نگو😣

برام دعا کن...!

سوزش ادرار نداری ؟

ترشحات مشکوک به عفونت نداری ؟

اگه کلا حدست به سمت عفونت نمیره من میگم بارداری 

ولی چه جوری این همه علایم رو سریع پیدا کردی 😃😃😃

خوشبخت باشی⁦❤️⁩

دوستان منم علائم پریودی دارم.سینه هاخیلی سنگین شده.صورتم جوش زده.باشگاه یکماهه میرم.بدنم بعدتمرین دردمیکنه.تکرارادارداشتم الان عادیه.دل دردیاکمردردندارم.باید دیروز میشدم نشدم.برام دعا کنید امام رضا امام حسین روقسم بدین من باردابشم.وگرن خیلی شرایط بدی درپیش دارم.ناامیدنمیشم.ولی گاهی ته دلم خالی میشه.

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
دوستان منم علائم پریودی دارم.سینه هاخیلی سنگین شده.صورتم جوش زده.باشگاه یکماهه میرم.بدنم بعدتمرین در ...

انشالله خدا به همون نگاه كنه

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏
سوزش ادرار نداری ؟ ترشحات مشکوک به عفونت نداری ؟ اگه کلا حدست به سمت عفونت نمیره  من میگم بار ...

نه ندارم،ترشحاتمم ببخشیدا کشدار و سفیده...!

عفونت ندارم خودم یه حدسای خوبی میزنم🤔

نــــــــــه..دوساله بماک نگا ننداخته😔😔😔

منم يه خورده دلم ازش گرفته 😭😰

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏
منم يه خورده دلم ازش گرفته 😭😰

من گاهی خیلی دلم میگیره ازش.بخصوص وقتی تنهام وباهاش حرف میزنم.من بیشترعمرمو تنهام.ولی صدامونمیشنوه.میدونی من همش خاب بچه میبینم.فقدواس تنهاییام فقد یه دونه ازش میخام ن بیشتر

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔