2777
2789
من بعد از این ک پاک شدم ۲ روز بعدش ی شب در میون نزدیکی داشتم تا ۳ روز بعد تخمک گذاری 

منم ٣ ماهه همين روال داشتم نشد 😢

ديگه خسته شدم اين ماه مي خوام استراحت كنم🥴😁

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏
منم ٣ ماهه همين روال داشتم نشد 😢 ديگه خسته شدم اين ماه مي خوام استراحت كنم🥴😁

خدا بزرگه اجی قبل اقدام غرق رازیانه بخور 

فقط قبلش ها 

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بزرگه اجی قبل اقدام غرق رازیانه بخور  فقط قبلش ها

يعني قبل اقدام؟؟

كن روزي يك استكان رازيانه با ٥ انگشتي و تخم هويچ مي خورم

ماه قبل تا ١٦ پري عرق رازيانه با بومادران خوردم

لطفاً واسه مامان شدنم دعا كنيد ، اما شك ندارم نهايتش زمان ببره ابان سال ٩٨ بايد انتظار بكشم ، تا اون موقعه باردارم ،شايد همين ماه باردار شم ،ولي ميدونم امام حسين حاجتمو ميده ، شك ندارم چون ميدونه جدمه بايد بهم نگاه كنه 😍. من منتظر جوابم امام حسين 🙏
خدا بزرگه اجی قبل اقدام غرق رازیانه بخور  فقط قبلش ها

خوشگل خانم ميشه بگين چند وقت اقدام بودين ؟ و دارويي شيميايي يا گياهي خورده بودي

خوشگل خانم ميشه بگين چند وقت اقدام بودين ؟ و دارويي شيميايي يا گياهي خورده بودي

من ۴ ماه قبلش فقط قرض اسید فولیک و ید خوردم 

و غرق رازیانه و چیزای گرم ک رحمم گرم شه 

خداوند دختر ها را آفرید تا گل ها بی نام نمانند 😍🌹مریم من دختر نازم🌹😍خدایا شکرت 😍
من ۴ ماه قبلش فقط قرض اسید فولیک و ید خوردم  و غرق رازیانه و چیزای گرم ک رحمم گرم شه

بعد هر روز مي خوردي؟؟

جنسيت هديه خوشگل خدا چيه؟😍

بعد هر روز مي خوردي؟؟ جنسيت هديه خوشگل خدا چيه؟😍

قرض و اره 

ولی غرق رازیانه قبل اقدام و تو پری بعد اقدام دیگه خوب نیست بخوری 

چیزای گرم رو ک دیگه کلا میخوردم 

جنسیت شو نمیدونم هنوز 

ولی خیلی میگن پسره 

تو ۶ هفته قلبش تشکیل شد با ضربان ۱۳۲ ک با توجه ب ضربان خیلی ها گفتن پسره

قرض و اره  ولی غرق رازیانه قبل اقدام و تو پری بعد اقدام دیگه خوب نیست بخوری  چیزای گرم ر ...

من رازيانه هر روز مي خورم 

قبل اقدامه

ولي شايد چند ساعت قبل اقدام باشه

انشالله به سلامتي به دنيا بياد خانمي

من رازيانه هر روز مي خورم  قبل اقدامه ولي شايد چند ساعت قبل اقدام باشه انشالله به سلامتي به ...

اصلا نزدیکی رو ک شروع کردی نخوری خوب نیست 

قربونت عزیزم ممنون

ان شاءالله ب زودی مامان شی 

اصلا نزدیکی رو ک شروع کردی نخوری خوب نیست  قربونت عزیزم ممنون ان شاءالله ب زودی مامان شی  ...

باشه ممنونم

قرض و اره  ولی غرق رازیانه قبل اقدام و تو پری بعد اقدام دیگه خوب نیست بخوری  چیزای گرم ر ...

از من ٦هفته ١٢٠ بود اما غربالگري ١٦٧ به نظرم نه به ويار ربط داره نه قلب نه بتا

همه به من ميگفتن مطمئنيم پسره

اما از بس حالم بد بود و بو غذا بهم ميخواد بالا مياوردم ميگفتم صد درصد دختره اما پسر شد

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻
پسر البته من خيلي ويار داشتم و الان خدارو شكر بهترم من هفته ١٣شما چي؟

منم ویارم خیلی شدید بود البته هنوزم هست 

من ۱۲ هفته