2777
2789
عنوان

طلاق توافقی

182 بازدید | 23 پست

خانوما من دارم طلاق میگیرم برای بار دوم    توافق کردیم با شوهرم . اگه داستان زندگیمو بخونین متوجه مشکلمون میشین . شوهرم زن باز و گاهی مواد میکشه . بچه ندارم . طلاق بگیرم چون کسی رو ندارم باید روی پای خودم واستم  و خونه اجاره کنم و تنهایی زندگی کنم . تا حالا بیرون کار نکردم یکم میترسم و استرس گرفتم میشه خواهشن یکم آرومم کنین و اگه کسی تجربه تنها زندگی کردن داره کمکم کنه

عزیزم متاسفم واقعاکارسختی درپیش داری ولی اعتیاد یه نوع بیماریه ک شایداگربعدهافکربکنی پشیمون شی وبگی کاش جدانمیشدم ولی اینکه زنبازه ی بحث کاملاجداست وازاینجورآدم بایدجداشی ومطمئنم پشیمونم نمیشی،امیدوارم‌موفق باشی

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم متاسفم واقعاکارسختی درپیش داری ولی اعتیاد یه نوع بیماریه ک شایداگربعدهافکربکنی پشیمون شی وبگی ...

ممنون عزیزم . یکم میترسم میگم نکنه کار گیرم نیاد یا حقوق درست ندن یا نتونم کرایه خونه بدم اینا همش تو فکرم میاد ولی خداروشکر بچه ندارم

از قبل از طلاق برو دنبال کار . 

تخصصی داری ؟

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
نمیدونم ولی بعید میدونم حامیم باشن بر عکس میگن نکن من دوتا پسر دارم خیلی موندم  واقعا نمید ...

عزیزم من بچه ندارم . ولی شما که بچه داری فرصت بده به خودتون . من طلاق دومم هست دیگه هیچ امیدی به زندگی ندارم   

عزیزم من بچه ندارم . ولی شما که بچه داری فرصت بده به خودتون . من طلاق دومم هست دیگه هیچ امیدی به زند ...

ده ساله دارم فرصت میدم

ولی شوهرم هر چی ضع مالیش بهتر شد و پست و مقامش بالا بدتر شد

پسرام هم دارن الگو گیری میکنن اخلاق بد باباشون رو