2777
2789
عنوان

پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 48 پست
ممنون عزیزم یه کم سبک شدم

روانشناسای کودک میگن بچه رو نزنید ولی اگه زدی یه جوری رفتار نکن که من اشتباه کرده ام اینجوری شخصیتتون درنظرش متزلزل میشه

حالا هم دیگه باهم دوست باشید😍

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمایششوبه دکترنشون دادم گفت خوبه فقط خیلی ضعیفه

دکتر گفت تقویتی تیروییدو پرکار میکنه؟

دارو نداد؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
روانشناسای کودک میگن بچه رو نزنید ولی اگه زدی یه جوری رفتار نکن که من اشتباه کرده ام اینجوری شخصیتتو ...

دستم بشکنه من زیاد میزنمش 

وازش معذرت خواهی میکنم که زدم دیدم اون روز هی به روم میاره که تومنو دوست نداری میزنی گفتم شاید فهمیده چقد ناراحت میشم بعد زدنش این بار براش سخت گرفتم تا بفهمه با خاطر کارزشتش میزنم

فعلا که خوابه بیدارشد چه برخوردی باهاش داشته باشم  خواستم باهاش قهرکنم اما میدونم خیلی کوچیکه ...

خواهش میکنم با بچه قهر طولانی نکن

ی روز برا بچه واقعاااا زیاده

برا کسی ک جز خانوادش کسی رو نداره

با این کار و قهر و کتک اعتماد ب نفسش رو نگیر ازش

وقتی بیدار شد باهاش قهر نباش ب نظرم 

گناه داره

اینم ی حا خوندم ک بچه هاتون رو هیچ وقت کتک نزنید اگر هم کتک زدید سریع بعدش نرین ناز کنید 

چون یاد میگیره همیشه اول کتک بعد ناز

ب خصوص دخترا بعدا با شوهرشون اینو تجربهخواهند کرد. ک برا ناز قبلش کتک هست.

🌹❤سلام.🥰🖐 من این ترم امتحاناتم خیلی مهمه.عزیزانم میشه برام ۵ تا صلوات بفرستین و دعا کنید همشون رو قبول بشم❤🌹🙏
دستم بشکنه من زیاد میزنمش  وازش معذرت خواهی میکنم که زدم دیدم اون روز هی به روم میاره که تومنو ...

تیدوییدشو درمان کن آروم میشه

شاید واقعا دست خودش نیست طفلک گناه داره

چرا دارو داده فعلا نگرفتم نه خودم میگم چون مادرم تیروئید داره هرچیزی نمیتونه استفاده کنه

زنگ بزن بپرس از دکترش

بعدهم تخم مرغ که دیگه میشه داد دکتر دختر من میگفت حداقل ۳ بار درهفته باید بخورن تا سن بلوغ

خواهش میکنم با بچه قهر طولانی نکن ی روز برا بچه واقعاااا زیاده برا کسی ک جز خانوادش کسی رو نداره ...

نه عزیزم تاحالا قهرنکردم نمیتونمم بکنم میگم این بار باهاش یا کم سرسنگین باشم شاید تنبیه بشه چون خونه ی مامانم یامادرشوهرمم میریم شلوغ میکنه تواتاق خوابشون میره یا دست به یخچالشون میزنه خوشم نمیاد

کاش پسرمنم همونطوری بشه ازبس تحرک داره دکتربردم گفتن قدووزنش نرمال نیست خیلی ریزه

خدا نکنه

میدونم متوجه نشدی چی گفتی

اکه قد نرمال نیس ک تو خونه هم باشه بیشتر نمیشه

چاق شدن عرضیه ن طولی

بعد تو میخوای بچه چاق شه ک وزن نرمال شه

نمیدونم ولی شاید غذا کم میخوره

ب غذاش توجه کن

صبحونه کامل بده

بعد ی ناشتا

ناهار خوب و کامل بده کم نخوره

بعد عصرانه 

بعد شام

ان شاء الله وزنش خوب شع

منم بجه بودم کمبود وزن داشتم

اما متاسفانه الان خیلی اضافه وزن دارم

ولی حواستون ب قد باشه

🌹❤سلام.🥰🖐 من این ترم امتحاناتم خیلی مهمه.عزیزانم میشه برام ۵ تا صلوات بفرستین و دعا کنید همشون رو قبول بشم❤🌹🙏

دخترمنم خیلی شر بود😅ولی از کلاس اول یا دوم خیلی بهتر شد.انشالله درست میشه

تیدوییدشو درمان کن آروم میشه شاید واقعا دست خودش نیست طفلک گناه داره

آره عزیزم پیگیرشم صددرصد دست خودش نیست چون هنوز کوچیکه ولی خوب منم گاهی صبرم لبریز میشه

نه عزیزم تاحالا قهرنکردم نمیتونمم بکنم میگم این بار باهاش یا کم سرسنگین باشم شاید تنبیه بشه چون خونه ...

باهاش حرف بزن و یاد بده

بخوای با کتک حالیش کنی همیشه باید این کار رو کنی

بهش بگو این کار زشته ک سر یخچال بقیه بره

ولی خب شیطونی ک پسربچه هست

شیطون شده دیگه

ولی داروش کتک نیست