2777
2789
عنوان

شک کردم

284 بازدید | 32 پست

نمیدونم الکیه یا ن 

خونه مادرم سمت جنوب شهر و خونه خودم و مادر شوهرم شرق چند وقت پیش ی خانوم ب گوشی شوهرم زنگ زد تایمی ک شوهرم باید سرکار باشه اما زودتر اومده بود ک بریم بیرون شب بود گوشیش زنگ خورد شماره شماره ای بود ک از محل مامانمینا بود ی خانم جوون بود شوهرم گفت جواب بده ببین کیه شماررو نگاه نمیدونم کرد یا ن پشت فرمون بود جواب ک دادم صدامو شنید گفت ببخشید اشتباه گرفتم حالا ب نطرتون شک کنم یا ن

چیزی واسه گفتن ندارم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون که خودش گفته جواب بده حتما چیزی نبوده... 

زیادی مشکوکی😐

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

حالا چه ربطی به محل سکونت داشت قضیه؟

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

حساسیت زیاد          زندگی ت رو  نابود می کنه
بهتره  اعتماد داشته باشی   و    فکر منفی و بد رو از خودت و زندگی زناشویی ت   دور کنی       تا  آرامش داشته باشی       عزیز دلم

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
حالا چه ربطی به محل سکونت داشت قضیه؟

شما   یه جوری  ربطش    بده       ملت  واسه   افکار و  توهمات و  احساساتشون  هم   دنبال  سوژه میگردن  واسه  تاپیک    یکم  درک کنید