بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چتد روز باید استفاده بشه با کلی بدبختی رفتم عسل طبیعی خریدم بعد دیشب شوهرم نشست از عسل مزه کنه قاشق دهنیش و زد تد ظرف حالا میترسم استفا ه کنم ضرر داشته باشه
برای عفونت برای زخم برای همه چیز خوبه من خودم دیدم که عالیه عزیزم، خود خدا فرمودند عسل شفاست. اما درمورد چسبندگی نمی دونم ولی من دیدم استفاده کردن بچه دارم شدن مشکلی هم نداشتن.فکر نمی کنم چسبندگی بیاره.
﷽❣ سلام امام زمانم ❣﷽مهدي اگر از دلشدگانت بوديم🌼چون ديده ي نرگس نگرانت بوديم�🌼🌼🌼 با اين همه روسياهي و بارگناه🌼اي کاش که از منتظرانت بوديم.🌼🌼🌼اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج.❤❤❤
چتد روز باید استفاده بشه با کلی بدبختی رفتم عسل طبیعی خریدم بعد دیشب شوهرم نشست از عسل مزه کنه قاشق ...
اشکال نداره.ان شاءالله بزاق دهن همسرجان هم مثل عسل شفا باشه.
من هفته بعد میخوام با داروی جامع استفاده کنم.سه شب پشت سرهم.ان شاءالله ک جواب بگیرم
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.