2777
2789
عنوان

سوال آشپزی

102 بازدید | 11 پست

سلام خانما، شما تا حالا جوجه کباب توی فر درست کردین؟ من میخوام واسه فردا که مهمون دارم جوجه ها رو توی سیخ چوبی سیخ کنم و بذارم توی فر. یه بار واسه خودمون امتحان کردم خوب شد، روی ظرف رو هم کاغذ آلومینیوم کشیدم که جوجه ها خشک نشه. ولی میترسم فردا جوجه ها نپزه یا خشک شه چون تعداد زیاده واسه ۱۳ نفر. به نظر شما ممکنه خراب بشه؟ شوهرم میگه جوجه ها رو سرخ کن خوشمزه تر میشه، ولی من دوست دارم توی فر بذارم چون زحمتش کمتره😁 فر ما برقیه، خودش درجه گریل هم داره، به نظر خودم بد نمیشه ولی شوهرم منو میترسونه میگه شاید خشک شه

اگه درست کردی قبلا دیگه ترسی نداره خوب میشه حتما

ولی جوجه ذغالی یچیز دیگس😋😋😋

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

من ریسک نمیکنم. اگه فقط غذات جوجس ک ریسک نکن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه درست کردی که دیگه ترس نداره هم فویل بزار هم یه کاسه آب بزار تو فر. جوجه هات دیگه خشک نمیشن 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

من از چندین ساعت قبل جوجه ها رو تو مواد خوابوندم(پیازو سیر و فلفل دلمه رنده شده، ماست، مایونز، رب انار، سس گوجه و روغن زیتون)

بعد سیخ کشیدم و چیدم روی توری فر

طبقه پایینشم سینی گذاشتم که ابش بریزه تو سینی

عالی شد

چون مایونز و روغن زیتون داشت اصلا خشک نشد

مزه و ظاهرش مثل وقتیه که رو اتیش درست کیکنیم

ما انسان بودیم...تا زمانی که،نژاد ارتباط‌مان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیم‌مان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم....

فر برقی برا من خشک میکنه واقعا خوب نیست منم بودم سرخ میکردم مطمئنتره

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲