2777
2789
عنوان

چشم نوزاد

95 بازدید | 23 پست

چشم سمت راست نوزادم آب میاد دکتر بردم میگن ماساژ بده راه اشکش بستس ، خیلی دادم ولی زیاد فرقی نکرد میخوام بدونم چطوری ماساژ بدم کسی بوده که با ماساژ بچش خوب شده باشه ؟

بزرگترکه بشه باز میشه‌.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی بدون ماساژ

آره.باز میشه.تاجایی که من میدونم رشد که میکنه درست میشه.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
وای یعنی خوب میشه خیلی نگرانم آخه بعضی صبح ها خیلی بدجوره😔

ایشالله که هیچی نیست عزیزم.بایه متخصص کاردرست مشورت کن.ببین چی میگه.

ایشالله که هیچی نیست عزیزم.بایه متخصص کاردرست مشورت کن.ببین چی میگه.

رفتم بهم میگه باید خیلی فشار بدی منم یکی دو روز دادم فرداش که بچه بیدار شد چشمش ورم کرد ترسیدم دیگه ندادم الانم موندم چیکار کنم