2777
2789
عنوان

آرایشگاه 😭😭😭😭

151 بازدید | 14 پست

خییییلی موهامو کوتاه پسرونه کوتاه کرده ، 

میترسم اینجوری برم خونه شوهر ببینه 

الان‌اومدم پیش مادرم

چیکار کنم؟؟؟؟؟

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین .

بهتر ،شب جمعه است اذیت نمیشی  

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پوستیژسرکن 😁

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊

شايدم خوشش اومد خودت ذوق داشته باشي اونم ذوق ميكنه بعدشم موهاي شماس چرا بايد اون تصميم بگيره من ي بار هايلايت كردم شوهرم خورد تو ذوقش فكر نميكرد اينجوري بشه من تا اون خوقع هايلات انجام ندادم فقط در جوابش گفتم چشات عادت ميكنه😇

شايدم خوشش اومد خودت ذوق داشته باشي اونم ذوق ميكنه بعدشم موهاي شماس چرا بايد اون تصميم بگيره من ي با ...

مردا معمولا موی پسرونه خیلی کوتاه دوست ندارن 

لطفا برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرستین .
چیکار کنم

کلاه گیس بزار میگم 

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊