2777
2789
عنوان

شب ادراری کودک

231 بازدید | 21 پست

خانوما کسی هست بچش شب ادراری داشته باشه.دخترم سه سال و نیمشه سیل راه میندازه.بردمش دکتر ایمی پرامین داد ولی ندادم بهش چون قرص اعصابه اگه راهی بلدین بگین ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من داشتم پیش دکتر ایمان زاده رفتم سریع خوبم کرد تازه اون موقع ۱۱ سالم بود😂😂 داداشمم رفلکس داشت ر ...

عه .دکتر ایمانزاده رو شنیدم اصلا دکتر خوبی نیست میترسم ببرم

حتما ترسیده بچه، شبها ببرش دستشویی قبل از خواب، هندونه هم شبا نده آبش زیاده

نمیدونم دوتا دکتر بردم گفتن از اعصابه.ولی اخه چجور من به بچه سه ساله قرص اعصاب بدم اخه

دختر منم اینجوری بود 

دو ساعت به خوابش مایعات و چیزهای کافئین دار بهش نده 

عامل اصلی شب اداری دختر من استرسی بود که بهش وارد میشد چون با پدرش اختلاف داشتم 

بعد اینکه جدا شدم یکسال بعدش خوب شد 

خدا نکنه زندگیتون از هم بپاشه ولی از محیط استرس زا دورش کن چون بیشتر جنبه ی روانی داره 

هیچ کاری نکن بهش استرس وارد نکن کاملا باهاش عادی برخورد کن اصلا به روش نیار تا پنج سالگی خودش خوب میشه نیازی به دارو نیست میدونم برات خیلی سخته خودم تجریش کردم پسرم تا پنج سالگی شب ادراری داشت الان نزدیک هفت سالشه کاملا خوب شده

در تاریخ 99/9/9 به یکی از بزرگترین آرزوهام رسیدم خدایا شکرت😍😍😍
هیچ کاری نکن بهش استرس وارد نکن کاملا باهاش عادی برخورد کن اصلا به روش نیار تا پنج سالگی خودش خوب می ...

نمیذاره مای بی بیش کنم .بخدا خسته شدم بس ک پتو و ملافه شستم

عه .دکتر ایمانزاده رو شنیدم اصلا دکتر خوبی نیست میترسم ببرم

کی گفته خوب نیست؟؟

عالیه

تو مطبش کلی آدم از شهرستان میان 

من خودم رفتم واسه شب ادراری که بزرگم بودم بعدش خیلی کم شد و تا ۱ سال کامل قطع شد