2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم الان چند هفته ای؟ بگو راهنماییت کنم آخه یکماه پیش هم من سقط کردم پوچ بود

من الان توی ۹ هفته هستم ولی از پنج هفته رشد نکرد دو دفعه به فاصله دو هفته رفتم سونو 

شما دکتر رفتید ؟

من نرفتم ولی از ظهر دلم خیلی درد گرفته وکمی لک دیدم 

من الان توی ۹ هفته هستم ولی از پنج هفته رشد نکرد دو دفعه به فاصله دو هفته رفتم سونو  شما دکتر ...

من هفته 8 رفتم سونو گفتن پوچه دوهفته بعدش باز رفتم وگفتن صددرصد پوچه وباید باقرص سقط کنم .من رفتم بستری شدم تا بیمارستان تحت کنترل باشم 17 تا قرص زی زبانی دادن ولی فقط لک بینی پیدا کردم سه روز طول کشید سقط نشد اومدم خونه کلی داروی گیاهی رازیانه وزعفران وعروس پشت پرده و... خوردم کلی بالا پایین پریدم طناب زدم تا یه کم لکه بینیم بیشتر شد به دکترم گفتم گفت الان بیا بیمارستان بستری شو دوباره 3تا قرص دادن 2 ساعت بعدش به خونریزی افتادم ولی بازم کیسه نیفتاد مجبور شدن کورتاژ کنن

من الان توی ۹ هفته هستم ولی از پنج هفته رشد نکرد دو دفعه به فاصله دو هفته رفتم سونو  شما دکتر ...

اگر توهم مطمئنی سونو اشتباه نکرده وجای معتبر رفتی تشخیص پوچ دادن نگران نباش چون خوشبختانه بدن تو داره خودبخود دفع میکنه واسه همین درد ولک داری دکتر به من خیلی فرصت داد که بدون قرص وطبیعی سقط بشه ولی نشد 12،13 هفته بودم که سقط کردم باقرص

اگر توهم مطمئنی سونو اشتباه نکرده وجای معتبر رفتی تشخیص پوچ دادن نگران نباش چون خوشبختانه بدن تو دار ...

خوب پس باید صبر کنم خواهرم هم میگه عجله نکن اون دوتا پوچ داشته 

من هفته 8 رفتم سونو گفتن پوچه دوهفته بعدش باز رفتم وگفتن صددرصد پوچه وباید باقرص سقط کنم .من رفتم بس ...

ان شالله خداوند به زودی یه بچه سالم وصالح بهتون بده 

ممنون عزیزم 

خوب پس باید صبر کنم خواهرم هم میگه عجله نکن اون دوتا پوچ داشته 

ببین عزیزم من کلی تحقیق کردم توهمین نی نی سایت وجاهای دیگه .بعضیا دوست دارن طبیعی سقط کنن وعوارض قرص وکوتاژ رو به جون نمیخرن ولی بعضیا هم تحمل درد رو ندارن ومیخوان زودتر با قرص تموم بشه. نظر دکترمن این بود که صبر کنم شاید به احتمال خیلی ضعیف دیرتر تشکیل بشه جنین دکترم گفت تواین مدت اگر پوچ باشه احتمال زیاد بدنت خودبخود دفع میکنه نمیخوام بهت قرص بدم ولی چون هیچ اتفاقی نیفتاد حتی لکه بینی هم نداشتم مجبور شد قرص بده